recenze

Egypt Ball

Egypt Ball

Kdo umí, umí. Kdo neumí, čumí. MyPlayCity.com nás opět přesvědčili o tom, že sázka na kvalitu se vyplácí. Egypt Ball je silně nadprůměrný klon Arkanoidu ve 3D, který nadchne, pohltí a uchvátí.
Někdy prostě není co řešit. Po spuštění hry Egypt Ball jsem se ocitl ve světě, který mi učaroval již kdysi s prvním originálním Arkanoidem od firmy Imagine, ve světě, který je dnes při stejně skvělé hratelnosti povýšen prvotřídní grafikou na "tři dé" s mnoha nadstandardními efekty.

Egypt Ball si na nic nehraje. Vrazí se vám do zorniček takovým způsobem, že potíž odtrhnout se od něj budou mít i hráči jinak Arkanoidům pravidelně neholdující. Lesklá, barevná a věčně pohyblivá vizáž je pouze jedním z benefitů, na než si budeme chtě nechtě v této gamesce zvyknout. Dalším je samozřejmě mohutný příval hratelnosti od prvního do posledního levelu a v neposlední řadě i vychytávky v jednotlivých levelch obsažené – příkladem mohou být např.cihličky, které lze zničit pouze zásahem z určitého směru, či rotující plošiny, které dost zásadně mění směr letu kuličky.

Tato hra se povedla a nic na tom nemění ani fakt, že nám MyPlayCity.com přibalili do instalačního balíčku i reklamní soft (dá se odstřelit při instalaci, aby nedělal neplechu).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

matukajosef | 14.05.07 v 22:13

dík za hru jen jsem dostal s hrou trojského.


galerie

Egypt Ball Egypt Ball Egypt Ball Egypt Ball Egypt Ball