recenze

Wings of Destruction

Wings of Destruction

Konečně! Možná někteří z vás strádali, co se her pro dva hráče týká. Tomu je konec. Máte bratra, hravou sestru a nebo kamaráda, který vám při nelítostném zápolení u jedné klávesnice nedá ani na chvilku vydechnout? Vyzkoušejte Wings of Destruction a zjistěte, kdo je lepší pilot.
Připravili jsme pro vás freewarovku z produkce Eta Games. Společně se svým soupeřem, který bude nejspíše z masa a kostí jako vy, se ponořte do světa nelítostných vzdušných soubojů.

Neváhejte ani vteřinku a nastartujte motor svého letadýlka jako první. Jedině tak můžete plně využít výhod, které nabízí prvenství ve vzdušném prostoru. Nasměrujte své letadlo směrem k soupeřově základně a v pravou chvíli vypusťte bombu. Že jste to nestihli? Nevadí...ve zbrojní výbavě letadýlka najdete ihned po vzlétnutí kromě čtyř bomb také dvě rakety a 200 nábojů do kulometu. Ať už zvolíte jakýkoliv prostředek, cíl je jasný. Zničit nepřátelské letadlo.

Před hrou samotnou můžete nastavit konečný počet fragů, nebo dobu, po kterou budete bojovat. Dále v procentech poškození u každého typu zbraně, jímž je letadlo vybaveno.

Je zde také navíc několik obrázků na pozadí, pokud se jeden po čase okouká. Ovládání je věcí cviku, ale myslím, že po pár minutách to zvládne téměř každý a s obrovským nasazením bude směřovat čumák svého letadla proti tomu druhému. Sami si zvolte taktiku, zda budete stíhat nepřítele a rozstřílíte jeho stroj kulometem a nebo budete chytře létat ve vyšších sférách a pomocí bomb kontrolovat dění pod vámi.

Když už nebudou k dispozici ani bomby, ani rakety a zásoba střel do kulometu se bude blížit k nule, nezbývá nic jiného, než přistát na svém letišti. Soupeř se však okamžitě chytí příležitosti a bude na vás nalétávat v soustředných kruzích, bombardovat či posílat rakety, hlavně abyste toho co nejméně pobrali a on si v lepším případě ještě připsal další frag.

Po technické stránce není Wings of Destruction žádný zázrak. Grafika je ucházející a zvuky taky nepatří mezi špičku. Nicméně ovládání má svou logiku, letadýlka si nelétají kam chtějí, ale kam chcete vy. Nápad s přechodem od červíků k letadýlkům také není k zahození. Hlavní plus vidím v soupeření s další osobou u PC.

Máte-li tedy někoho po ruce – stahujte ! Přisuňte druhou židli a ne abyste si chytali ruce a nebo strkali do klávesnice. Ovšem tento způsob je častokrát nejlepší cestou k vítězství. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Wings of Destruction Wings of Destruction Wings of Destruction