recenze

Creative Crafting

Creative Crafting

Buch, cink, buch, cink ... zřejmě něco podobného se bude linout z reproduktorů, pokud zkusíte Creative Crafting. Plameny plápolají, uhlíky se červenají, jiskry odletují kam se dá. Pružná ocel se prohýbá, tvaruje a pomalu, ale jistě se podvoluje kladivu a vaší vůli. Z kusu oceli se pomalu stává meč, sekera nebo štít.
Ano, tušíte správně. Dnes budeme kovat. Nejprve se podívejme na výběr věcí, které vlastně můžeme stvořit z kusu nějakého kovu. Takže, můžeme ukovat nějaké zbraně a štíty. Hmmm, zajímavé. A překvapivě tady máme meč, sekeru a nějakou tu šavli. Co se štítů týká, je tu jeden menší, jeden docela velký a pak chránič ramen nebo možná i nohou, nevím. Snad by se hodil i pro fotbalisty, težko říct.

No, každopádně Creative Crafting je simulátor kování. Na obráběném předmětu se objevují čtverečky různých barev. Myší, jejíž kursor se nyní z elegantní bílé šipky proměnil na kovářské kladívko, bude potřeba trefovat tyto čtverečky. Je jich několik druhů. Od černých, které zůstanou na svém místě nejdéle, a tudíž je můžeme snadno trefit, ale získáme jen 1 bod, až po zlaté které skáčou z místa na místo a k trefení je potřeba už notná dávka kovářského umu.

Podle toho jak kováte, získáváte zkušenostní bodíky. Zbraně vypadají čím dál tím lépe. Od každého druhu je zde až 5 různých vzhledů. Tato hra vyniká velmi zajímavým zpracováním, perfektním nápadem a také grafikou. Můžete vyzkoušet nyní. Jen pozor na oči, jiskry někdy pálí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

PavelH

PavelH | 03.01.17 v 09:49

Výborná hra.

Anteater | 06.09.07 v 11:28

Je to pravda...záleží na zásahu zlata...

martas | 14.08.07 v 08:40

nevim, jestli se mi to zda, ale tvar vykovaneho predmetu ani tak podle me neurcuje zkusenost, ale spis to ve kterem miste trefite ten nejsvetlejsi ctverecek. asi nejvyraznejsi je to u swordu a heateru, kde se mi povedly nekdy i dost silene tvary :) u mece vcetne jilce


galerie

Creative Crafting Creative Crafting Creative Crafting

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce