recenze

Flak Warrior

Flak Warrior

Ukliďte si pokoj. Umyjte nádobí, vysajte koberce a otevřete si okno. Dojezte, dopijte a dokuřte. Jakmile totiž zapnete Flak Warrior, nebude už na nic čas. Osolte zvuky na nejvyšší možné maximum vašich reproduktorů a nechte se vtáhnout do pěkné 3D akční hry. Tentokrát bude vaším úkolem odrážení leteckých útoků.
Je opravdu možné, že notnou chvíli nebudete dělat nic jiného, než sestřelovat letadla. Sedíte za flakem uprostřed rozbombardovaného města. Všude kolem vás jsou ohořelé domy. Lépe řečeno spíše to, co z domů zbylo. Několik stromů a v dáli se rýsují hory. To nás ovšem až tak moc nezajímá. Naše oči se budou soustředit především na modrobílá oblaka. Je to někdy opravdu krásný pohled dívat se na mraky.

Avšak tyto pocity by se dostavovaly jen ve chvílích, kdy byste nečekali každou chvíli nepřátelský letoun. Zpočátku jdou letadla velmi špatně vidět, protože splývají s oblohou. Postupem času se ovšem naučíte střílet i na vzdálené a těžko viditelné cíle. Není totiž zbytí. Letouny se snaží co nejdříve rozbombardovat ten kousek země, který bráníte. Vy, vaše myš a váš flak jste jediným prostředkem k jejich zastavení.

Flak Warrior se povedl. Obzvláště pěkně jsou zpracované odletující kusy plechů od letadel. Šipkami nahoru a dolů můžete přibližovat/oddalovat pohled z flaku. Pravým tlačítkem myši získáme boční pohled na náš smrtonosný stroj. Není to ovšem to nejlepší. Ve hře chybí také pořádný zaměřovač a tak bude chvíli trvat, než si zvyknete, kam to střílí. A je to podle mě jenom dobře. Zkuste sestřelit všech pět letadel z velkého náletu. Podaří se vám to ?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

sykynx | 22.08.07 v 08:15

Já jsem to bral prostě jako pořádnou odreagovačku. Sedneš, pustíš, nic neřešíš a smažíš a smažíš. Zpočátku to semtam nejde, ale pak padá jedno letadlo za druhým ... :)))

LucasRasta | 21.08.07 v 16:02

Je to sila teda,trochu nerealisticke sice.


galerie

Flak Warrior Flak Warrior Flak Warrior Flak Warrior

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce