recenze

Survivor: The Living Dead

Survivor: The Living Dead

Survival horor hra znamená, že podmínky jsou nastaveny tak, abyste byli ve velmi velké nevýhodě. Žádné speciální schopnosti nebo vlastnosti, žádné tuny zbraní a nekonečno nábojů. Tato hra přesně odpovídá tomuto žánru a budete potřebovat maximum důvtipu.
Takových zombie her jsme tu už měli opravdu hodně, ale jenom málokteré vás staví do situace, kde moc nezmůžete silou a akcí, ale spíše usilovným přemýšlením. Celá hra se točí kolem toho, že vy jako taková normální ženská, která přišla o svého milovaného na hřbitově, kvůli vylézajícím zombíkům, se ujímá situace a snaží se přežít. Hra je rozdělena do několika úrovní, které na sebe příběhově navazují. Úkol je jasný, udržet se naživu po určitou dobu. Už prvních sedm minut vám dá neskutečně zabrat. Jelikož už za pár sekund stojí první obživlá mrtvola u vašeho prahu a jestli jste nezamkli dveře, tak už po vás jdou.
Jedinou šanci je rychle prošmejdit všechny místnosti a sebrat co se dá. Nejlepší je se co nejdříve ozbrojit, jelikož střelné zbraně nejsou hnedle k dispozici a většinou bývají na zamčených místech. Jedná se opravdu o skvělou atmosféru, jelikož jste stále pod obrovských tlakem. Doporučuji si přečíst ovládání. Skvělá a napínává hra.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.09.16 v 09:27

další zombie hra těch není nikdy dost


galerie

Survivor: The Living Dead Survivor: The Living Dead Survivor: The Living Dead