recenze

Rez

Rez

Setkání se smrtkou nemusí vždy znamenat něco negativního. Nejsou to zrovna přívětiví chlapíci a módním výstřelkům také neholdují. Je na nich něco tajemného, stejně jako na této hře, což pocítíte jen při jejím hraní.
Váš „smrťáček“ je podivně malý, a proto se podle mínění ostatních nehodí na výkon špinavé práce, a tak toho cikána co už tam půlhodiny běhá s nožem v zádech udělá někdo jiný, kdo se nezakecá.

S ambicemi udělat ze sebe hodného klučinu a nandat to zlým silám se vydáváte na skákací dobrodružství. Vaši cestu za nápravou bude lemovat nejenom množství obtížných skoků, ale i nepřátelé v podobě obřích much, zombíků a obyčejných lidí, jejichž poznámky vám taky dvakrát nepřidají. Postupem času se to zlepší a někteří částečně ztratí antipatie vůči vaší osobě. Všechny ostatní pak můžete zneškodnit. Na konci určitého úseku se setkáte s bossem, který vám rozhodně dá zabrat.

Hra má poněkud obtížnější ovládání. To se naplno projeví až v boji, nicméně časem je zvládnutelné. Atmosféru hry zajišťuje tématická hudba a spád zase přímočarost úrovní, kde se nezdržujete sbíráním jakýchkoli ptákovin a bodů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Rez Rez Rez

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce