recenze

Timetravel Bloboid

Timetravel Bloboid

Kdo z nás někdy nezatoužil po tom, vrátit se v čase o několik let, měsíců, dnů nebo alespoň vteřin. A přestože známe filmy jako Návrat do budoucnosti, víme, že cestování v čase možné není. Pokud ovšem je vám z nějakého důvodu toto téma blízké, můžete se trošičku zahojit na této hře.
Malý ufounek s jedním velkým okem se pokouší zdolat spoustu nelehkých překážek. Kdopak mu pomůže?

Je to opravdu jednoduché, alespoň na první pohled. Musíte sesbírat všechny zlaté valouny rozesety po celé úrovni a následně se bez újmy na zdraví vrátit k východu. Cesta vede přes mnohá ošemetná místa. Rozhodně se ale nevine na ostnatých koulích nebo v lávových propastech. Jednou z nejdůležitějších akcí ve hře je možnost vracet se v čase. Tento úkon je omezený, pro vás životně důležitý a je nutné se vracet v čase s rozmyslem a strategicky. Jestliže se vám z nějakého důvodu nedaří level splnit, smíte ho v poklidu vynechat a dělat kterýkoli jiný. Nejoptimálněji se ale jeví, plnit jeden za druhým.

Informace o cestování časem vám poskytuje zelený ukazatel, jenž se dá i doplnit. Mísí se zde strategické prvky a akce, takže komu tento styl vyhovuje, nic mu nebrání si hru zkusit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Timetravel Bloboid Timetravel Bloboid Timetravel Bloboid