recenze

Pirates of New Horizonts

Pirates of New Horizonts

Do škuneru! Dneska tu máme parádní pirátskou 3D akční adventuru. Budete ovládat mladou bukanýrku, která se musí jak ohánět mečem, tak také řešit nějaký ten puzzlík. A tak dejte do kupy loď a zažijte skvělé dobrodružství.
I když se hra „tváří“ jako prototyp s konceptem, určitě to stojí za vyzkoušení. Grafika, hratelnost a celková zábava.

Do hry vstupujete v poměrně akční chvíli, kdy jste pod palbou nepřátelských lodí a likvidací nepřátel a ostatních korábů se naučíte základní prvky ovládání.
Nutno podotknout, že hlášky na obrazovce odpovídají konzolovému ovladači „tři sta šedesátky“, takže si každý pohyb proklikejte sami (W, A, S, D – pohyb, E – akční klávesa a bude se hodit i Q a obě myšítka).
Samotná náplň hry se skládá z průzkumu okolí, kdy chodíte, skáčete a snažíte se dostat na označená místa, kde splníte úkol a posunete se dále. Následují souboje, ve kterých stačí zběsile klikat levou packou myši a vytvářet kombíčka a blokovat údery soupeře (Q).
Celé je to zastřešeno putováním po různých oblastech ve vašem korábu. Takže rozmanitá prostředí i nepřátele.
Nechybí nákupy všelijakých věcí, a proto sbírejte peníze a diamanty, otvírejte truhly s pokladem, ať na to máte prostředky.

Velmi dobrá zábava i přes místy lehce neposednou kameru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

K_D | 19.09.11 v 15:54

Zdravím, Ano, stánul jste si prototyp. Osobně jsem přemýšlel, jestli to sem dávat, ale jak říkáte sám - taky jsem se celou dobu skvěle bavil :n) - a po ukecávání našeho šéfredaktora :nD. Uvidíme, co z toho (a zdali) nakonec vznikne. Co se týče vývoje, tak jsem našel oficiální stránku na Facebooku, kde to vypadá, že se něco děje, to je ta dobrá zpráva, současně z toho, alespoň mně, vyplývá, že je té práce dost. zde jsou odkazy: http://www.exitstrategyentertainment.com/ponh http://www.facebook.com/piratesofnewhorizons

Paulie | 18.09.11 v 23:09

Když to mám stažené z této stránky, tak jsem stáhnul tzv. prototyp, že ano? A chci se zeptat, ten prototyp zahrnuje pouze útok na moji loď, návštěvu města a dobrodružství v ufouní zemi, nebo mi něco uniklo? A ještě, jestli existuje plná verze, nebo jestli s ní někdy do budoucna můžeme počítat. Jinak, i když to je tak krátké , tak jsem se celou dobu skvěle bavil, je to dobrá hra na uvolnění :)


galerie

Pirates of New Horizonts Pirates of New Horizonts Pirates of New Horizonts Pirates of New Horizonts Pirates of New Horizonts