recenze

RoboZone

RoboZone

Nejnovější real-timeová strategie od českých vývojářů je oficiálně na světě. Vrhněte se do boje s vaší armádou a ovládněte celou oblast.
Real-timeová strategie se vším všudy a s jasným úkolem – získejte nadvládu nad celým územím. O této hře jsme vás informovali již během testování a nutno říct, že vzbuzovala velká očekávání. Ta se v praxi splnila de facto do puntíku.
Hra netrpí zbytečným pozlátkem a vše uzpůsobuje pohodlnému a svižnému hraní. K dispozici máte na začátku nějakou tu základnu, ve které produkujete jednotky a expandujete do okolí. Mapka vám ukazuje, kde se vyskytuje soupeř. Co se týče ovládání, příkazy můžete zadávat už během produkce a také jejich změnu provádíte jednoduše označením kdykoli během boje.
Výhra netkví pouze v přesile (ale řekněme si upřímně, je to základ), ale také v tom, jaký typ dáte vyrábět a jakou zbraň mu dáte. Navíc je zde systém zisku zkušeností, za které pak jednotlivé vlastnosti vylepšujete. K tomu fajn grafika a tři úrovně obtížnosti. V podstatě není co vytknout. Méně zkušení hráči si budou možná chvilku zvykat, ale hra má rozhodně svou kvalitu. Škoda jen že zdarma je prvních šest levelů, zbytek je třeba dokoupit.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

petrseidl10@seznam.cz | 19.04.14 v 23:22

Dá se to hrát i na normálním PC?Nebo to je jen pro Android?Dík za odpověď.Jedná se o hru Robozone a kde si ji kdyžtak můžu stáhnout.


galerie

RoboZone RoboZone RoboZone RoboZone RoboZone RoboZone