zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 3

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Rawr: Battle Against Corruption

Rawr: Battle Against Corruption

Vytvořte si vaše bojové zvířátko a pusťte se do kolotoče soubojů, mutací a upgradu vašich bojových vlastností. Tedy, bude to pěkná dřina, ale také zábava.
Dostáváte do rukou jednu z několika příšerek a máte za úkol vytvořit z ní bojové monstrum a porazit všechny svěřence zlého bosse. Trnitá cesta je rozdělena do několika lokací na hrací ploše a během hry budete v první řadě bojovat. Základní souboje, bossové nebo speciální eventy – tyto bitvy sice probíhají automaticky, ale máte možnost zvyšovat damage nebo speciál či léčit se klikáním na objevující se bubliny.
Další možností, jak můžete zvýšit sílu, je nákup těch správných vlastností. Tento aspekt je poměrně promakaný, nicméně v bojích nevíte předem, na koho narazíte, a tak se snadno stane, že vás soupeř vyklepne.
Nakonec je tu jídlo, které doplňuje zdraví vaší postavě. Nechybí level-up, a dokonce je tu i jakási PvP zóna (na to je třeba znát link jiných uživatelů a ten vložit).
Problémem je obtížnost. Příběhem se prokousáváte brutálně pomalu. De facto se zastavíte na jednom místě (bossovi), a dokud nebudete několikrát silnější než on, nevyhrajete a neposunete se dále. Vzniká tak určitý stereotyp akcí, který dlouho nikam nevede. Jinak ale parádní a propracovaná hra.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

elf

elf | 28.02.15 v 16:27

zdlouhavé, pomalý postup


galerie

Rawr: Battle Against Corruption Rawr: Battle Against Corruption Rawr: Battle Against Corruption Rawr: Battle Against Corruption