recenze

Shotgun Debugger

Shotgun Debugger

Mezitím co se snažíte hacknout do systému jedné dost prestižní firmy, jste odhaleni jejím bezpečnostním systémem. V mžiku se kolem vašeho domu a jeho okolí objeví stovky agentů. Co teď? Nejlepší bude hodit nohy na ramena a utíkat seč vám síly stačí...
Tak takový námět nám u hry už opravdu chyběl. Přece jen být hacker není vůbec k zahození. Představte si, jak se snažíte logovat do nejrůznějších systémů, ale pak uděláte největší chybu co jste mohli a už jste hledaná osoba číslo jedna.

Jak jsem se již v samotném úvodu zmínil, budete zde muset mít opravdu velice rychlý krok a využívat vaše vyrobené východy z domu. Dveřmi, před kterými stojí speciální jednotky, bych vycházet zrovna moc nedoporučoval. Nicméně úkol dostat se z domu tak, aby vás nikdo nespatřil, je nejspíše nemožný, a proto se nelekejte, když za vámi poběží hordy tajnejch. V dalších misích byste však na tyto otravné človíčky měli dostat i nějakou pořádnou zbraň a extra výbušné granáty. Pro zdárné dokončení této hry je však důležité mít velkou trpělivost a zkoušet jednotlivé mise znovu a znovu.

Vizuální stránka hry je dobře zpracována zejména z pohledu přehledového. Pohled seshora je zde opravdu tou nejlepší variantou, navíc si můžete pomocí prostředního tlačítka myší celou oblast ještě odzoomovat a tím samozřejmě uvidíte o něco větší plochu. I když grafické detaily nejsou nějak oslnivé, rozhodně nebudete mít tolik času, abyste si všímali takových maličkostí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

jjj | 29.11.06 v 18:39

dobra hra


galerie

Shotgun Debugger Shotgun Debugger Shotgun Debugger

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce