recenze

Critters 2

Critters 2

Jestli jste zastánci logických 2D akcí, pak budu váš posel dobrých zpráv. Jedna taková je na cestě rovnou k vám a bude záležet jen na vás, jestli si tento dáreček, který vám nabízím rozbalíte. Jde o velice pěkně laděnou hru se zajímavým příběhem.
Co to tady máme. Nejprve se vám pokusím lehce nastínit příběh hry. Přistanete na planetě a dohadujete se svými přáteli. Když v tom vám najednou zmizí před očima a vy jste zůstali úplně sami. Co se stalo vám okamžitě přijde objasnit Dr. Dementic, který řekne, že vaše kamarády vzal na pokusy a jelikož nemá víc cel, tak nevzal i vás. Pak zmizí.

No a od tohoto okamžiku se z vás stává hrdina, jenž nenechá kamarády ve štychu a běží jim na pomoc. Ve své osobní výbavě žádnou zbraň původně nemáte. Musíte se dobře porozhlédnout po mapce a zjistit, kde nějaká je. Poté již můžete vesele střílet stráž, která hlídá klíče od cel. V čem je tedy ta logická stránka hry? Jen s jednou zbraní level neprojedete. Je zde pistole, která je sice dobrá na zabití, ovšem jestli je před vámi dlouhá překážka, kterou nedokážete překročit, pak musíte sáhnout po mrazící flintě s jejíž pomocí nepřítele dáte k ledu a můžete na něj pak v klidu vyskočit. Tohle kombinování zbraní je velice časté a vy tak budete muset přemýšlet, jak se dostat tam či onam :).

Postavičky jsou v roztomilém provedení, které na vás působí dobrým dojmem, zvukově je na tom tenhle titul o něco hůře, ale nic není dokonalé. Pokud máte pevné nervy a jste připraveni na několikanásobné opakování kola, pak vřele doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Critters 2 Critters 2 Critters 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce