recenze

Robby Bobby

Robby Bobby

Pod podivným názvem Robby Bobby se skrývá ještě podivnější 3D střílečka s neobvyklými postavami. Po čem všem se dá dnes střílet se dozvíte pouze v případě, že vyzkoušíte tento jedinečný akční kousek plný zajímavých postav.
Jak už bylo u několika her řečeno, pod označením 3D střílečka se vždy nemusí skrývat výsostně povedené dílko, u něhož bychom měli strávit pár dní a čerpat z jeho dokonalosti. Pokud si vzpomenete na šílenost s názvem Chicks Gone Wild, budete vědět, na co právě narážím. I když, neodsuzujme předčasně tyto hry, neboť se najdou hráči, kteří jim holdují. Podobně by tomu mohlo být i u zajímavé střílečky Robby Bobby, která není sice nijak rozlehlá, nenabídne nám příliš prostoru ke zkoumání, ale hrát se rozhodně dá.

Hra již od začátku působí celkem příjemně díky slušné grafice. Hlavně díky zajímavě modře prosvíceném prostředí, které tak dobře navozuje podivuhodnou atmosféru, jenž mi u hry perfektně sedí. Po tomto zážitku jsem však marně hledal označení cíle, jakoukoliv tečku nebo terčík, díky kterým bych věděl, kam vlastně střílím. Ale bohužel, nic takového hra nenabízí, což je totální ubohost a nejde mi do hlavy, jak něco takového mohl autor opomenout. No budiž, orientace střelby je tak na půl poslepu, ale díky slušné kadenci vaší jediné zbraně lze na tento problém později zapomenout.

Prostředí se na každém místě hodně podobá tomu, na kterém jste začínali. Autor si nedal příliš práce s tím, abychom se ocitli na několika různorodých místech. Proto si pomalu zvykejte na to, co uvidíte hned od začátku, neboť nic příliš odlišného ani neuvidíte. Podobně jsou na tom i vaši protivníci. Ze začátku se setkáte s několika indiány, kteří vás dvojitě ohrožují. První útok si lze vychutnat díky pomalému letu kudly, kterou po vás hodí. Můžete se tak cítit jako v neustálém „Bullet Timu“, ale nebyl to úmysl, je to tak pouze omylem. Později potkáte několik silnějších protivníků, z nichž na mě nejvíce zapůsobil zmutovaný medvěd držící revolver, kterým mi dal slušně zabrat.

Říkám to nerad, ale hra je celkově o ničem. Obsahuje základní prvky akčních stříleček, ale pouze v chudém provedení. Prostory jsou naprosto omezené, od začátku se podobají a vlastně za celou hru jsem nenarazil na nic nového, co by mě alespoň trochu okouzlilo. S jednou zbraní se toho navíc příliš dělat nedá. Ještě k tomu když je to brokovnice a lítá z ní pouze jeden náboj. Nemožné. Robby Bobby si vyzkoušejte, ať víte, jak může vypadat špatná 3D střílečka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Kubik | 25.06.05 v 18:38

Souhlasím s předchozím příspěvkem je to opravdu blbost
větší kravinu už nemohli vymyslet

Haluz | 20.06.05 v 00:08

hovadina... opravdu blbost posledni dobou ty hry nejak upadaj na kvalite....


galerie

Robby Bobby Robby Bobby Robby Bobby