recenze

Butterfly 660

Butterfly 660

Jste stroj! Doufám, že vás to nevyděsilo, protože právě v takové to podobě budete vystupovat v následující gamesce, která i když nevyniká technickým zpracováním, bohatou hratelností vám vše vynahradí.
Představte si situaci, kdy jste speciálně vycvičený robot, k dispozici máte velmi účinnou zbraň a vydáváte se vstříc nebezpečí, které ovšem může ohrozit celé lidstvo a vy jste jeho jediná naděje. Nesmíte proto za žádnou cenu zklamat!

Tato situace se možná někomu představuje jen velmi těžce, ale právě o tom bude dnešní Butterfly 660, kde se ocitáte právě v kůži robota a se zbraní v ruce se pokusíte přesvědčit nepřátele, že si mají hledět pouze svého a neobtěžovat nevinné civilisty svojí přítomností. Zdejší nepřátele budou ovšem tvořeni mimozemskými tvory a jistě je vám tak jasné, že musíte být na obrovském pozoru a nesmíte si připustit tyto podivíny moc k tělu.

V tomto ohledu bych vás chtěl upozornit na jejich ohromnou výdrž, proto se skutečně mějte na pozoru! Likvidace protivníků ale nebude váš prvořadý cíl. Od svého „vedení“ dostanete před každou misí zadání úkolu, které jsou zde různorodé. Někde bude stačit přejít z bodu A do bodu B, jinde bude za potřebí najít určitý předmět nebo se postarat o již zmíněné nepřátele. Na ty si dávejte pozor i z jednoho důvodu – ne každého dokážete svojí zbraní zlikvidovat do doby, než to udělá on vám, proto je nejlepší vzít nohy na ramena a utíkat do bezpečí.

V průběhu hry se vám hra naštěstí ukládá, takže se nemusíte bát, že byste začínali od úplného počátku a můžete se soustředit jen na samotný průběh gamesky, u níž potěší poměrně slušné zpracování, které dotváří tu správnou atmosféru. Velikost archívu je zde sice trochu větší, ale patříte-li mezi věrné příznivce akčních her, pak stažením rozhodně neprohloupíte, protože to doopravdy stojí za to!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Kanovi | 24.07.05 v 13:07

Jak si může ten panák dobíjet zdraví? Tam je na to tlačítko \ což je znak, který jde udělat pouze pomocí kombinace ALT + Q, ve hře absolutně k ničemu. Tak jde to něčím vůbec?


galerie

Butterfly 660 Butterfly 660 Butterfly 660