recenze

Magical Broom Extreme

Magical Broom Extreme

Už název napovídá, že půjde o něco magického. Ale napadlo by vás, že pod tímto názvem se skrývá hra s malou čarodějnicí, která má za úkol vypořádat se s nejedním nepřítelem? Vrhněte se na koště a prostřílejte si cestu. ;)
Magical Broom Extreme není sice pohádková hra, ale na první pohled tak vypadá. V pohádce bychom se setkali s pohádkovými postavami (jak jinak ;), ale zde narazíme spíše na jednoduché nepřátelé typu letící bedny nebo různých objektů, které se nám snaží ublížit.

Milým překvapením je hlavní postava této hry, kterou je na pohled pěkná čarodějnice. :) Hra má dobrou grafiku, zvukové efekty a já nádherně barevná. Co se týče hratelnosti, tak s tou budete též spokojeni. Už od začátku je hra trochu rychlejší, nepřátel rychle přibývá a na vás je dobře manévrovat a přesně střílet. Tyto úkoly zahrnuje asi každá hra. ;) Vaše jediná zbraň je kouzelné koště. Po přidržení tlačítka, kterým střílíte se koště nabije a vystřelí silnější kouzlo. Nabití však chvíli trvá, takže v jeho průběhu se musíte buď chytře schovat nebo manévrovat. Na obrazovce máte několik statistik: sbírání bodů, zlata a stupeň obtížnosti a rate.

Pokud máte rate 1.0, tak jste průměrní, tedy vás občas něco zasáhne, ale pokud se dostanete tak na 5.0, znamená to, že vám hra jde. ;) Při hře se občas rozsvítí nápis warning, tak se ho příliš nelekejte a připravte se na to, že kolem proletí bedna. Pokud vás zasáhne, tak vás to samozřejmě bude stát život, ale letíte dál. To je asi tak vše k hratelnosti. Na závěr by to chtělo říct pár slov, které nemohu výrobcům odpustit. Trochu zanedbali výchozí menu, které je děsně obyčejné. No detail, ale to, že se pokusili převzít efekty z Tomb Raideru, už jim odpustit nemohu. Při letu čarodějnici vlají vlasy, ale nedá se říct, že by vlály. Vypadá to spíše jako kdyby někdo ždímal hadr, kterým vytíral podlahu. To se prostě výrobcům od Haniwa nepovedlo.

Jinak ale hra nemá příliš daleko k dokonalosti. Jako vždy spoléhám na to, že se dočkáme pokračování. Pusťte se do stahování a ještě malé upozornění. Střílí se klávesou „Z“. Mně chvíli trvalo než jsem na to přišel, tak vás radši upozorňuji. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

martin | 08.12.02 v 18:50

Pomozte prosím, po stazení a spuštění hra zobrazí pouze úvodní okno se startem,score a exit,šipkami lze přeskakovat z jednoho na druhé ale dál se nedostanu,předem díky za odpověď.

sgames | 02.12.02 v 00:04

tak sorry no .... ja vim ze mas jmeno :-)

UnHynek | 01.12.02 v 20:51

hele zaprve mam sve jmeno, a za druhy dik za upozorneni

sgames | 01.12.02 v 20:10

nefacha tady ten link .... jo a prosimte mohl by jses mi taky nekdy ozvat ?!


galerie