recenze

Karate Master Knock Down Blow

Karate Master Knock Down Blow

Výborně, žáku, ještě pár let a budeš schopný poměřit síly s těmi nejlepšími. V čem? V bojovém umění karate. Přes různé tréninky a boje s jinými studenty až po turnaje slávy. Výborná to hra.
Karate Master Knock Down Blow vás zavede do světa potu, dřiny, krve, zlomenin a karate. Kromě výběru ze dvou zápasníků a jejich stylu se budete prokousávat několika tréninky (síla, rychlost, výdrž atd.), které vám po zdařilém kole dají nějaký ten bodík k dovednostem. Nechybí tu ani učení se novým speciálním pohybům a poté jejich využití v reálných zápasech. Ty začínají v malých školách a končí na velkých turnajích. Vše končí i parádním bossem, dokonce existuje i možnost výběru. Ale abych tady nemazal jenom med kolem pusy. Hru se nejdřív musíte naučit hrát a to je mírný kámen úrazu. Ovládání je skoro záhadné a já jsem se ho učil pouze vy stylu pokusu a omylu. Přesto se s trochou trpělivosti můžete dostat do parádní herní nálady v této originální hře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Drticka

Drticka | 01.12.20 v 10:26

karate bych chtěla umět

Turbokocour

Turbokocour | 11.11.17 v 13:59

dobrá hra

Goldenpig

Goldenpig | 02.02.16 v 00:32

dobré.

Bary44

Bary44 | 28.11.15 v 15:50

Chtělo by to více her s bojovým uměním, paráda :-)

NADĚJE

NADĚJE | 13.02.15 v 09:33

Karate je boj obranný, pokud se nebudeš snažit máš to prohraný :)


galerie

Karate Master Knock Down Blow Karate Master Knock Down Blow Karate Master Knock Down Blow Karate Master Knock Down Blow Karate Master Knock Down Blow

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce