recenze

The Hacky Sack Game

The Hacky Sack Game

V poslední době už ho moc často nevídáme, ale pokud vám chybí, můžete si ho dnes připomenout. O čem je řeč? O populární hře s malým míčkem zvané „hakýs“. V případě, že nemáte s kým hrát nebo vám to třeba příliš nejde, zkuste PC verzi této hry.
„Hakýs“ se už ne FreeGame.cz objevil a to pod názvem Super Hacky Sack. Princip této hry je na první pohled jednoduchý, ale s jeho provedením už je to těžší. Hraje se s malým míčkem, který musíte co nejdelší dobu udržet kdekoliv jinde než na zemi. Pomáhat vám k tomu má běžné nakopávání nebo nějaké triky. Pokud je míček stále ve vzduchu, hrajete to dobře. Dnešní hra tento princip dokonale vystihuje a nabízí i spoustu triků, jejichž provedení však nebude nejlehčí.

Hlavní menu hry je jednoduché ale obsáhlé. Na výběr máte z tournamentu, challenge, free play nebo lessons. Ve všech těchto režimech se budete zabývat již zmiňovaným malým míčkem. Než se pustíte do soutěžení s oponenty, doporučoval bych si projít režim lessons, který mě velmi potěšil. Nabízí totiž rozsáhlou instruktáž, jak hru hrát, jak provádět triky, na co si dávat pozor apod. a to v profesionálním provedení, které jde v pořadí: popis, ukázka a vaše vyzkoušení. U The Hacky Sack Game se naučné lekce opravdu hodí, neboť hned začít a vyhrávat se nedá.

Po lekci, jak hru hrát, se můžete pustit do některého ze tří zbylých režimů. Ve free play si můžete hrát jak chcete bez omezení a můžete si tak vyzkoušet, co jste se v lekci naučili. Tournament a challenge už však nabízí oponenty, kteří se snaží nahrát vyšší bodovou hodnotu než vy a porazit vás tak. Body sbíráte za prováděné triky a řeknu předem, že běžné nakopávání míčku k vítězství stačit nebude. Míček můžete odehrát několika způsoby, z nichž běžný nákop je sice nejjednodušší, ale moc toho za něj nezískáte, takže bych s ním pouze začal nebo ho použil ve chvíli, kdy se nic jiného dělat nedá. Mimo neposedného míčku vám hru může ztížit počasí, kdy např. vítr krásně zanáší váš míček některým směrem a než se k němu dobelháte, bude na zemi a vaše série neúspěšná. Počasí a obtížnost lze však nastavovat, takže počítejte s easy už od začátku.

Pokud budete úspěšní, odemkne se vám další hráč nebo místo, na kterém lze hrát. Skóre oponentů na easy úroveň se pohybuje někde přes 5000, což akceptujte hned na začátku a za daný čas se snažte zkoušet jen to nejlepší. U vyšších obtížností už je to 8000, což ze začátku přijde nemožné, ale dá se to udělat. Tím si hra říká o více hratelnosti, neboť drtit soupeře hned ze začátku se vám asi nepovede. Po této stránce má hra za jedna a najít u ní nějaké chyby se mi příliš nepodařilo. Možná jen grafika mohla být trochu vyspělejší (myšlena grafika vašeho hráče), ale jinak hra hýří barvami, prostředí je příjemné a dobře se v něm hraje. 80% si hra opravdu zaslouží.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

kingoftheworld | 18.06.07 v 18:27

Skvela hricka, jen trochu obtiznejsi hratelnost...

Cooper | 08.05.05 v 09:22

Tuhle hru jsem si stah hlavně kvůli tomu že si s kámošema taky kopem s HAKYSEM.Grafika je vpohodě(znam i horší)ale hratelnost by se mohla zlepšit.Divně do toho kopou a zvedaj ze země.Až na tu hratelnost bych to doporučil všem,kteří si taky rádi kopou s HAKYSEM...

Problem grafika | 18.03.05 v 17:58

nejde to kvuli grafice...je to strasne rozmazany, co s tim?

canarino | 13.03.05 v 22:28

Ako sa robia tie salta a take lepsie tricky? Dakujem

Krumflek | 12.03.05 v 12:23

Výborná pařba, časem se to naučíš. Doporučuju stáhnout. Já mám 433 Mhz a faká to dobře.

RusoPs | 12.03.05 v 10:49

Je to hrozně těžký...........


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce