recenze

Resonation

Resonation

Resonation, to jest navýsost originální, audiovizuálně přitažlivá, ale i nemálo otazníky obklopená akcička, která vzešla ze zakouřených učeben začínajících (nebo v tomto případě spíše pokročilých) vývojářů z DigiPenu. A fanoušek podobných titulů by ji rozhodně neměl minout...
Hned v prvních vteřinkách je totiž vidět, že hru nedělali žádní vořežpruti, ale grupa šesti studentů vyšších ročníků jako celoroční projekt. První, nad čím se největší pravděpodobností pozastavíte, bude vynikající audiovizuální stránka, přičem zvuk v dnešní hře zastává nemalou roli: k dispozici dostanete Resonator gun, což je velmi unikátní (a ve hře široko daleko jediná) zbraň, která využívá celkem pěti sonických efektů, seřazených na číslech 1 - 5 pěkně podle frekvence, přičemž do každé situace a na každého nepřítele se hodí jiný tón. Po odeznění prvních "wow!" a "cool" hlášek bohužel dost možná zbyde jen obnažená střílečka a instalátor je pro lidi s pomalejším připojením poměrně veliký, ale pořád se jedná o nadstandard.

O audiovizuální kráse, moderních efektech a vlivu zvukové stránky na hraní jsem se již zmiňoval, tak jen dodám, že si hra nárokuje celkem neadekvátní výkon vašeho hardwaru, především pak grafické karty, která by určitě měla být vyzbrojena alespoň základní DX9 podporou.

Ti, kteří podobným hardwarem stále nedisponují, nechť se poohlédnou po něčem méně žravém, což splňuje třeba vynikající, byť převážně multiplayerová Alien Arena. Resonation má ale něco, co ostatní FPSky nemají, a to z něj dělá kandidáta do každé situace. Enjoy.

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Resonation Resonation Resonation Resonation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce