recenze

Red Alert: A path Beyond

Red Alert: A path Beyond

Měli jste někdy, když jste hráli Command & Conquer, chuť stát se pěšákem na bitevním poli? Pokud ano, pak tady dnes máme něco co vám zcela určitě ukáže pohled na bojiště z úplně jiného pohledu, budete to právě vy kdo rozhodne o vítězství či prohře.
Strategická série Command and Conquer, jejíž první díl jsme vám nedávno nabídli, se stále těší veliké oblibě a tak není divu, že si chce každý ukrojit z bohatého koláče. První pokus o akci z prostředí CaC, Renegade, nedopadl zrovna podle očekávání, nadruhou stranu však nelze říci, že by hra jako taková byla špatná. Možná i proto se rozhodlo pár nadšenců z Bluehellu o vlastní klon o kterém si dnes něco málo řekneme.

Red Alert byl nepřímým pokračováním, kde se proti sobě postavili spojené národy a komunisti, no a v Red Alert: A Path Beyond (RApB) tomu nebude jinak. Na rozdíl od původního CaC se však nejedná o strategii, ale o čistokrevnou 3D akci. Pokud očekáváte nějaký příběh, či plnění volných misí, musím vás zklamat. Na rozdíl od Renegade je RApB zaměřen pouze na hru po síti, kdy proti sobě stojí dva týmy (červený a modrý), každý tým ovládá svou základnu ve které může za naspořené kredity kupovat všemožnou bojovou techniku, jež posléze může také ovládat. Když už je řeč o kreditech, ty získáváte buď časem po který přežijete, nebo plněním zadaných úkolů, což může být nejčastěji likvidace nepřátelské základny. Bojová technika, kterou máte k dispozici, vychází z předlohy ze strategické série, stejně tak jsou na tom druhy vojáků (machineguner, engeneer, spy).

Jak je vidět na okolních obrázcích, grafika dnes již nepatří ke špičce, ale rozhodně není zase tak špatná abychom mohli výrazněji protestovat. Hudba není žádná a zvukové efekty ničím nenadchnou, tady si autoři mohli dát rozhodně více práce. Samotná hratelnost je ale vcelku v pohodě a tak pokud máte slušné připojení nebo kamarády na lokální síti, určitě nebudete litovat, pokud nemáte možnost hrát po síti raději se touto hrou nezabývejte, neb by vás určitě dlouho nebavila. Dedikovaný server pro hru na místní síti a servery pro připojení online naleznete na stránkách projektu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Thealgethenna | 24.09.09 v 19:43

http://www.asstraffic.com/go/482826/1/9/n/ass-fuck ass fuckig ass fuck anal sex

allies soldier | 01.10.07 v 23:32

Jak mám hrát online? Nějak to nemužu rozchodit.

Bombr | 01.10.07 v 16:31

Co dodat :-D bez singlu jak bez ruky :-P


galerie

Red Alert: A path Beyond Red Alert: A path Beyond Red Alert: A path Beyond

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce