recenze

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tournament Fighters

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tournament Fighters

Máte rádi želvy ninje? Chtěli jste vždycky bojovat jako oni? Dneska je asi váš šťastný den, protože tady máme jednu takovou hru, která vám umožní zahrát si za jednu ze čtyř slavných postav, ale tím to ještě nekončí, jsou zde i další bojovníci a ani ti se nemusí stydět za své bojové umění.
O bojové hry není ve světě freeware zase taková nouze, ale každá nám nabízí něco jiného. V tomto dílku se můžeme setkat s velice pěkným herním zpracováním. Hlavním lákadlem se pro nás stávají staré známé želvičky, které umí setsakramensky dobře bojovat. Ale jestli nejste právě jejich fandou a netoužíte hrát zrovna za takovou postavu, můžete zkusit například japonské dílko Light Desiny, či neméně kvalitní Rune World.

Ale my se raději půjdeme podívat blíže právě na tuhle gamesu. Jak jsem již řekl v úvodu, na výběr máte čtyři želvy ninje a to Rafaela, Donatela, Michaelangela a Leonarda. Pak jsou zde ale další postavy jako velice nebezpečný muž s hokejkou (nebojte takhle se nejmenuje ;)), kterou rozhodně nemá na sportovní aktivity, či čtyřruký mutant. Všechny postavy jsou výjimečné svým pohybovým nadáním, které mají všichni jiné, tedy každý má rozdílné chvaty.
Zatímco si vás jeden může vyhodit a nabodnout na meč jako krásně uležený kus francouzského sýra na vidličku, jiný vám je schopen zlomit všechny kosti v těle. O podívanou zde věru není nouze.

Hrát nemusíte jen proti počítači, je zde možnost zahrát si i s kamarádem. Graficky se již jedná o starší kousek, a proto nejsou textury zrovna vyhlazené, ale dá se to hravě překousnout. Pokud jste tedy došli až sem, předpokládám, že vás tato recenze zaujala a vy se již nemůžete dočkat, až si samotnou hru zahrajete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

KopRus | 22.09.06 v 10:54

takže i když dáš libovolnou klávesu tak ti to nejede jo... takže jediná pomoc bude DOS BOX zřejmě http://www.slunecnice.cz/product/DOSBox/

MajkyyX | 21.09.06 v 22:33

kdyz hru zapnu, tak se to zepta jestli chci zmenit video mod na 640x480 nebo nechat 320xneco ale at dam co koliv tak to pise: nemuzu zmenit nastaveni video modu..

KopRus | 21.09.06 v 20:39

Pomineme milé oslovení a přistoupíme k věci. Pokud ti hra nejde spustit, řekni aspoň jestli se ti vypíše nějáká chybová hláška a pokud ano jaká. Nebo můžeš rovnou zkusit stáhnout dos BOX a spustit hru přes něj.

ONDRA | 21.09.06 v 20:36

Nejde to spustit kreténi.


galerie

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tournament Fighters Teenage Mutant Ninja Turtles - Tournament Fighters Teenage Mutant Ninja Turtles - Tournament Fighters