recenze

Loveless

Loveless

Svět je v ohrožení. Rozšířila se totiž nebezpečná nemoc a lidské plemeno zapomnělo, jak milovat. Zachraňte civilizaci v tomto poetickém příběhu situovaném do klasické vesmírné střílečky…
Pro fanoušky space shooterů jsme tentokrát připravili jednu oldschoolovou gamesku s některými neotřelými prvky. Po shlédnutí zajímavého intra jste nekompromisně vrženi do příběhu, kdy vám nezbývá nic jiného než to klasické – zachránit svět na svém létajícím korábu. V sympatických levelech prolétáte krajinou a sestřelujete vše, co vidíte. Vedle střelby můžete využít několik možností, jež nemá zrovna každá hra z tohoto populárního žánru – matrixovský bullet time a shield. První se hodí hlavně při zabíjení mocných bossů. Stiskem klávesy prostě zpomalíte čas a můžete se tak efektně vyhýbat střelám a zároveň sám likvidovat nebezpečného protivníka. Při použití brnění jste naopak po určitou dobu nezranitelní. Tyto dvě myšlenky tak přispívají k slušnému oživení hry a zvýšení hratelnosti.

Co se týče zpracování je Loveless velmi specifickým titulem. Kreslená grafika si jistě příznivce najde, stejně jako muzika, jež má jen jednu vadu. Je uložena ve formátu mp3 a obrovsky tak zvětšuje velikost souboru. Celkový herní požitek je ale vskutku kvalitní, což ocení především příznivci stříleček. Patříte k nim i vy?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Loveless Loveless Loveless

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce