recenze

Wings of Fury 3D remake

Wings of Fury 3D remake

O tom, že v minulosti byly hry tak trochu jiné slýcháváme ze všech stran, a možná právě proto stojí za to si tu dnešní vyzkoušet. Jedná se o mix mezi akcí a simulátorem, kde nejdůležitější není počet vystřelených nábojů, ale hbitost reakcí.
Dnes budete mít možnost okusit válku v Pacifiku, a to rovnou jako bojový pilot na letadlové lodi. V misích, které vám budou svěřeny, budete muset startovat ve dne i v noci. Vašim úkolem však nebude jen zvládnou start a přistání na letadlovce, ale i obvyklejší věci, na které jste zvyklí z podobných her, jako třeba házet bomby a střílet lidi. Aby to však nebylo tak jednoduché jako pověstné střílení krys v sudu, tak se naši žluťoučcí spoluobčané neustále zakopávají a obnovují poničené protiletecké postavení. Tím vám nedávají jinou možnost než je postřílet do jednoho. Což vám určitě bude strašně vadit. Postupem času si dokonce troufnou na vás poslat i nějaké to Zero (nikoliv nápoj bez cukru, ale bojový letoun z produkce firmy Mitsubishi). Tak dost čtení! Nechte nějaká písmenka i ostatním co si u počítače ještě nezničily zrak a hurá do boje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

PavelH

PavelH | 03.05.20 v 06:47

Super hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 22.06.17 v 18:19

no nevím nějak mě to úplně neoslovilo

carlosac | 29.01.09 v 12:05

to peter: je mi s tebe na zvraceni a chce se mi brecet....

honza45 | 20.01.09 v 12:45

tahle hra je super je to kopie jedný hry už nevzm jek se menovala ale měl sem ji ještě na dost starim kompu ale obě sou supr dlouho sem nico podobnyho nehral :-D

peter | 14.01.09 v 19:43

ja chcem teraz hrat zadarmo


galerie

Wings of Fury 3D remake Wings of Fury 3D remake Wings of Fury 3D remake Wings of Fury 3D remake Wings of Fury 3D remake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce