recenze

R-Tronic Robotron 2

R-Tronic Robotron 2

Chcete si zastřílet do emzáků a přitom zachránit Zemi? To vše v roli robota s palebnou silou Americké armády. Zní to lákavě? Taky tomu tak je, o čemž vás nejlépe přesvědčí hra samotná. Pokud ovšem stále váháte, račte číst recenzi, která by vám měla odhalit krásy Robotronu.
Děj hry jsem už nakousnul v perexu, a tak to dožvýkám, spolknu a povyprávím. Takže, létající talíře narvané k prasknutí zelenými mužíčky obsadily Zemi a vy jste jediná záchrana zbytku lidstva. Pravda, příběh není moc vydatný, taky nejde o hlavní tahák hry. Tím je...

Akce! Nefalšovaná, čistokrevná a adrenalinová akce. Váš robot je osázen dvojicí otočných kulometů, které dodávají pojmu Masakr nový význam. Pravda, váš robůtek je trošku pomalý, ale to vyvažuje vcelku velký počet životů. Normální životy jako v jiných střílečkách zde nečekejte, hra staví na zvláštním, ale přesto jednoduchém principu. Na každou úroveň máte předem daný čas, do kterého musíte stihnout úroveň projít. Jakékoliv poškození, kterého dosáhnete, vám ukrojí vcelku velkou porci času, tudíž jste nuceni manévrovat a do maxima využívat svých otočných zbraní. Robot se totiž pohybuje nezávisle na směru zbraní, což vám dává velkou výhodu, kterou si nejednou pochválíte. I přes to není hra procházkou Růžovým sadem a než zdoláte byť jen jediné kolo, párkrát natáhnete bačkory.

Technické zpracování je překvapivě na velice dobré úrovni. Celou hru sledujete z ptačí perspektivy a stále je na co se koukat. Hromada výbuchu, lasery všude kolem a ani zbytek nezaostává. Stejnou pochvalu dostává i hudební stránka, která je taktéž na vysoké úrovni. Co říci závěrem? Osud světa je ve vašich rukou... Né, to je otřepané, tak snad jen Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

R-Tronic Robotron 2 R-Tronic Robotron 2 R-Tronic Robotron 2