recenze

Cannon

Cannon

Potřebujete se pořádně vybít? Není ideálnější místo, než počítačová hra. I ta dnešní je vynikající na odreagování. Stačí střílet, střílet a zase jenom střílet. Ubráníte se útokům raket ze vzduchu?
Jedna z herních legend v dalším kabátě. I tak by se dal v krátkosti nazvat dnešní titul. Herní systém je totiž podobný legendě všech legend – Space Invaders. Vyjmenovávat všechny jeho freeware klony, které u nás máme, by bylo na dlouho. Pokud si budete chtít tuto klasiku připomenout, neváhejte použít naši vymakanou vyhledávající mašinu. Cannon se však v mnoha ohledech liší.

Jak jistě vidíte na screenshotech, ovládáte jakési pozemní dělo, které můžete díky bonusům později změnit za lepší typ. V horní části obrazovky létá stíhačka. Ta neustále shazuje různé bomby, jež musíte sestřelovat. Podle barvy a účinnosti jsou bodově ohodnoceny. Vše se s přibývajícími levely neustále zrychluje a ztěžuje. Udělat dobrý výsledek hodný zápisu do tabulky tak vyžaduje hodně bystrosti a pohotovosti. Hru končíte, když vám dojde zdraví (ukazatel health v pravém sloupci). Připravena je také spousta vychytávek a zajímavých power-upů, které jistě sami s chutí objevíte.

Stejně jako Submariner, i Cannon je od vývojářů z týmu Brutomemo. I jejich předchozí gameska se vyznačuje solidním zpracováním. Vysokou laťku se podařilo udržet i zde. Grafika je příjemná, hudba se skvěle hodí k ostrému hernímu rytmu a zvuky také zapadnou. Cannon je další z řady zajímavých titulů, které nepostrádají dobrou hratelnost a hodí se hlavně na krátkodobé odreagování. Vyzkoušejte sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Cannon Cannon Cannon Cannon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce