recenze

Eight Legged Freaks

Eight Legged Freaks

Dneska poteče krev! Ale ne, nebojte, ta lidská to naštěstí nebude. Vašimi oběťmi se protentokrát stanou na první pohled oplzlí pavouci a záleží jen na vás a na vaší šikovnosti, kolik z nich se vám podaří zlikvidovat.
Máte Arachnofobii? Pokud ano, chtěli byste jí zkusit vzdorovat alespoň ve 3D střílečce? Tak vy rovnou klikejte na download. A my ostatní, co před pavouky sice nezdrháme, ale minimálně kolena se nám roztřepou, pokud se octnou v naší přítomnosti, my se pojďme podívat na zoubek této věci blíže.. Velmi dobře udělané menu, výběr ze dvou postav (silák, a sličná slečna), a možnost zvolit z několika stupňů kvality grafiky je slibný začátek. Tři různé druhy pavouků, proti kterým budete muset bojovat, každý s unikátní strategií a silou, to je také slušné.

Na začátku se ocitnete někde ve velkém systému pasáží, obchůdků a kin nějakého gigantického zábavního řetězce. Úkol je jasný, množí se tu přerostlí pavouci, eliminovat většinu, zabít silnějšího bosse ve sklepení a vyjet výtahem na střechu, kde se odehrává další úroveň. Nic těžkého, ale musím uznat, že atmosféra není zas tak špatná. Co mě potěšilo, je něolik druhů zbraní. Například "hřebíkomet", známý ze slavného Quaka. K dispozici však i pistolka, kuše, brokovnice, nebo sprej proti pavoukům. Při nastavení grafiky na maximální zobrazení hra sice nevypadá jako Unreal, ale hrát se rozhodně dá. Znám freeware hry s mnohem horší grafikou. Co dodat? Tahle hra stojí za to, zkuste sejmout pár pavouků!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Stan | 30.12.02 v 19:22

Supr hra, bohuzel moc kratka, jaka je www adresa 3d groove?

ja | 19.11.02 v 16:44

super


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce