recenze

Seizure Dome

Seizure Dome

Nevím, z jakého pekla tato hra přišla, každopádně bych tam chtěl strávit dovolenou. Tu směsici barev, efektů, krve a střílení vám nikdo nenačepuje tak dobře, jako chalani z Cactus Soft. Stojíte-li o netradiční zážitek, Seizure Dome vám jich dá hned několik.
Hra má poměrně decentní začátek, kde vás varuje před samotnou hrou a v rychlosti vysvětlí pravidla (nedotýkat se okrajů, dávat bacha na nepřátele). Následuje nastavení grafiky pomocí jednoduchého ukazatele, zadání jména a už stojíte uprostřed arény. Váš hlavní hrdina silně připomíná mecha s kulometem a brokovnicí. Nepřátelé jsou na tom podobně, jen neozbrojení a připomínající povětšinou děti v plenkách či bojovníky sumo. S urputností zombíků se na vás tlačí ve snaze odstrkat vás z arény. Neublíží vám, ale hra končí, pakliže vás vytlačí ven. Zatím to vypadá jako jen trošku netradiční střílečka, že? Jen mrkněte na obrázky.

Hra má takové neuvěřitelné množství dynamických efektů, že častokrát nebudete vědět, kde a zda vám hlava vůbec stojí. Výbuchy, střelba, neustále rozmlžování a prodlužování, zběsilá hudba a plejáda barev. Rozhodně nedoporučuji lidem trpící epileptickými záchvaty, pro ostatní - jděte do toho po hlavě, bezhlavě.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Seizure Dome Seizure Dome Seizure Dome

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce