recenze

Quarantine

Quarantine

Vetřelci třeste se! Přichází neohrožený bojovník vybavený nejmodernějšími zbraněmi. 2D akce, ve které procházíte různé levely a přitom se snažíte sebou vzít co největší počet těch hnusných černých stvoření, alienů. Neváhejte se stažením!
Pěkná 2D akce, ve které se snažíte projít 10 levelů, které se hemží vetřelci. Celkem zdařilá hra, která vás určitě zabaví. Všechny levely jsou si dost podobné, akorát v nich musíte pobít co nejvíce létajících, nebo chodících alienů, k tomu vám slouží několik druhů zbraní. Brokovnice, raketomet a kulomet. Také můžete použít miny, u kterých se vám dokonce nejdříve ukáže dráha jejich letu. Naštěstí alieni mnoho nevydrží, ale i tak se musíte snažit, jestliže chcete projít až na konec hry. Cestou můžete také sbírat různé bonusy, například mince nebo životy.

Mě osobně hra celkem pobavila, takže ji mohu pouze doporučit, proč se nevžít do role elitního vojáka, který byl vyslán na neznámou planetu, aby zde vymítil nebezpečný nový druh. Grafika není na nejhorší úrovni, ale schází zde hudba a zvuky také nic moc. Rozhodně by šly o mnoho zlepšit. Ale ani to by vás nemělo odradit od vyzkoušení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Quarantine Quarantine Quarantine