recenze

Enemy Bomber Balloons

Enemy Bomber Balloons

Máme tady další hru od Bouncing Foxů, tentokráte z tradičního, akčně-arkádového kousku. Hra vás sice nikterak nepřesvědčí o své neskonalé invenci, ovšem odnesete si z ní jedno velké poučení: nikdy se nepoukoušejte nikam dopravit pomocí nafukovacího balónu. ;)
Jak jsem již podotknul výše, Enemy Bomber Balloons (dále jen EBB... nebo prostě "Balloons" ;)) se nesou především na vlně ohrané, byť řemeslně dobře zpracované hratelnosti.

Jako velký zabiják dole na matičce zemi sestřelujete nehodné balónky, které si původně letěly kdovíkam, teď na vás ovšem z nějakého vyššího důvodu hromadně shazují jakési miny, jímž je rozhodně lepší se svinským krokem vyvarovat. Jedna taková mina sice působí tak trochu pro srandu králíkům, ovšem jak vám rostou body, sebevědomí a především levely, budou se jich na vás snášet desítky, což je v dlouhodobém měřítku rozhodně nedobré. :) Čas od času se samozřejmě se sestřeleného cíle snese na zem i nějaká ta zanedbatelná lékárnička či cosi podobně povzbuzujícího.

Sečteno, podtrženo a rozstříleno je EBB dobrou hrou, která tady ale určitě byla i včera a jistě tomu tak bude i zítra, jen v bleděmodrém balení. Pro nenáročnou zábavu na pár minut stahujte, ovšem má-li někdo se svojí vyvolenou freewarovkou hlubší plány, nechť se raději poohlédne po něčem chutnějším...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Enemy Bomber Balloons Enemy Bomber Balloons Enemy Bomber Balloons Enemy Bomber Balloons

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce