recenze

The Warriors Tale

The Warriors Tale

Milovníci RPG her, pozor! Pozor! Dnes vám přinášíme speciální RPGčko, ve velmi slušném zpracování. Kdo se odváží zabít mocného démona Molocha, který se usadil ve městě? Najměte hrdiny a vyrazte do nerovného boje proti hordám nepřátel a všemožnému zlu.
Máme tu další hru, ve které zabíjíme mocného démona, tentokrát se mi líbilo zpracování a simulace bojů, i když grafika má k dokonalosti daleko, ale někomu se může tato malovaná líbit (třeba mně :)). Je zde pár prvků, které mě opravdu zaujaly, například je možné vykopnout dveře naprosto u všech domů, i když jsou většinou prázdné, nebo plné nepřátel, zajímavé zpestření, že?

Ihned po načtení hry si vytvoříte libovolné množství charakterů, tedy postav, za které budete hrát, no libovolné, maximální počet je sedm, ale myslím, že to bohatě stačí, já jsem hrál s pěti a myslím, že to je akorát. Samozřejmě nechybí výběr pohlaví, rasy a povolání, takže je-li libo, muže-člověka-válečníka, nebo muže-elfa-kouzelníka, či dokonce ženu-gnoma-lupiče, není problém, záleží pouze na vás, jaké hrdiny si vytvoříte, to samé platí i o atributech, ty jsou sice dávány náhodně, ale i ty můžete měnit. No jestliže máte vytvořeno, jdeme do města, zde je nejlepší se řídit podle mapy, nebo manuálu, protože jinak se velice rychle ztratíte. Boje jsou podobné jako u ostatních her tohoto typu, ale i tak se mi líbily. Můžete narazit na mnoho různých nepřátel, od obyčejných lupičů, po barbary či koboldy a jiná hnusná stvoření. Takže dokážete zachránit město před démonem? Jestli si na to troufáte, prosím, račte stahovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Petulinda

Petulinda | 08.11.17 v 14:52

text příspěvku

tom7930 | 25.03.08 v 14:25

ty debile jeden vzdit to nejde stahnout

Lucas | 28.01.08 v 15:37

hra mi vždy zamrzne při spouštění. Mam win XP. Nevíte co s tím? :-)

artman | 18.10.07 v 17:24

Už by to mělo být v pořádku, omlouváme se...

Goblin | 18.10.07 v 12:07

Chybný odkaz ke stažení. Smůla. Revelation hrát opravdu nechci... :(


galerie

The Warriors Tale The Warriors Tale The Warriors Tale The Warriors Tale The Warriors Tale

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce