recenze

Pirate Isles

Pirate Isles

Piráti, tak copak o nich víte. No k téhle hře toho nebude zase tolik potřeba, stačí myslet a mít to pověstné štěstíčko. Budete hledat poklady v nepropátrané divočině, kde vás budou ohrožovat lidožraví krokodýli, divocí sloni, nebo se budete bořit do hnusných zelených bažin :). Už se těšíte? Já si myslím, že ano.
Musím uznat, že když jsem narazil na tuto hru při mých toulkách po nekonečných hlubinách internetu, mé srdíčko se samým nadšením rozplesalo. Nedivte se, tuto hru jsem hrával jako malý, kdy jsem si rozložil kartičky po koberci a následně jsem odkrýval jednotlivé hlubiny moří a oceanů. Dnešní hra je podobná, akorát lehce upravená od originálu z mých dětských let.

Navolíte si na jakou obtížnost se bude hrát, kolik námořníků bude bádat na tajuplném ostrově a můžeme jít hrát. Smyslem hry je získat co největší počet zlata, poté hra končí a vy si můžete v klidu rozdělit lup a vyrazit na další výpravu. Ovšem není to tak jednoduché, je zde příliš mnoho nebezpečí, které musíte překonat, než se dostanete k cíli své cesty. Z těch jednodušších by to byla zebra, která vás odkopne o nějaké to políčko jinam, či slon, který vás drží a musí vás osvobodit až další člen posádky. A to nemluvím o hrůzných krokodýlech, kteří jsou schovaní v bažině a čekají až si vás dají k snědku, prostě ostrov je plný nebezpečí. Pokud by vám ho však bylo málo, nezapomínejte, že proti vám mohou stát až tři protivníci. Ovládaní počítačem či dalším pirátem-člověkem. Ten na vás může také vystřelit ze své lodi, nebo jeho piráti mohou používat pušky. Hra je plná překvapení a já vás určitě nechci o všechny ochudit, takže si sami vyzkoušejte a uvidíte jak chytlavá je.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

gfaes | 03.12.07 v 15:03

f sws


galerie

Pirate Isles Pirate Isles Pirate Isles Pirate Isles Pirate Isles

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce