recenze

Pretty Sailor Moon Plus

Pretty Sailor Moon Plus

Ženy bojovnice. První ženské bojovnice byly nejspíše Amazonky. My se ovšem přesuneme do trochu jiné doby, do té moderní, k pěkným slečnám v námořnických oblečcích. Ne nespletli jste si server, nejedná se o nic jiného než o typickou bojovku, i když možná s trochu netypickými hrdinkami.
Na co jenom ti Japonci nemyslí, vezmou krásné slečny, oblečou je do námořního, naučí je karate a pošlou je bojovat s hnusnými potvorami z jiného světa, hrůza! Pokud vám tedy nevadí trochu té japonštiny, určitě se nenechte odradit, jde o velmi zajímavou hru.

Vyberete si hrdinku podle svých představ, je libo blondýnku, brunetku, či hnědovlásku? Není problém, ale pozor, všechny umí smrtící chvaty. Co se týče děje, tak můžu přeci jenom tak trochu odhadovat, japonsky bohužel neumím, ale v zásadě jde o to pobít co nejvíce potvor, které se vám objeví na mapě, můžete to zkusit sami, či dokonce ve čtyřech hráčích, což mě poměrně šokovalo, protože mi to přijde opravdu už trochu moc na jednu klávesnici s myší. Potvor je velké množství a rozhodně to nejsou žádná "ořezávátka", takže můžete očekávat velmi tuhé boje. Každá dívčina navíc dostala do vínku jednu speciální vlastnost, jedna umí metat ohnivé koule, další vypouští ledové střely, atd. Říkal jsem, že se jedná o divoké dívky. No zkuste si zahrát a uvidíte sami, jestli vám tato hra sedne či ne. Mě na chvíli pobavila, což je určitě dobře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Hotaru-chan | 08.06.08 v 14:01

I když ten Mugen myslim jenom Sailor Moon, nějaký Naruto či nějaká podobná blbost mě fakt nezajímá :-D

Hotaru-chan | 08.06.08 v 14:00

Je to dobrá hra, ale Mugen je lepší. Tam jsou i Vnější Senshi, tady jenom Vnitřní, což mě tak trochu štve. Ale dobrá je :-)

Rei | 04.04.08 v 21:52

I když školní stejnokroj japonců vypadá jinak, musím uznat, že ta hra je fakt světová :-)

Reni | 11.02.08 v 14:24

Mno ta hra je podle anime seriálu a těm námořnickým šatičkám se říká sérá fuku-japonský školní stejnokroj XD


galerie

Pretty Sailor Moon Plus Pretty Sailor Moon Plus Pretty Sailor Moon Plus Pretty Sailor Moon Plus

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce