recenze

Fish Tales

Fish Tales

Zákon džungle známe všichni. Velcí jedí malé. Silnější mlátí slabší. Prostě a jednoduše vyhrávají jen ti nejsilnější a nejchytřejší. U takových rybiček tomu není jinak. Pro vás to znamená jediné: nenechte se sežrat!
Malá rybička si pluje mořem. Snaží se přežít, na nic jiného nemyslí. A tak se vyhýbá větším rybám, pojídá ty menší a roste. A roste. A roste. Až zní vyroste ryba větší, která si může troufnout na silnější obyvatele moře. Pakliže si myslíte, že dnes recenzovaná hra jménem Fish Tales se zabývá právě rybí tematikou, máte stoprocentně pravdu.

Vy se ujímáte role nejméně záviděníhodné – malé rybičky, které si nikdo neváží a nevšímá, všem je pouze pro posměch a někteří by si na ní dokonce rádi smlsli. Nechybí vám ale ctižádost, a tak se s nepříliš slibně se vyvíjející situací pokusíte zatočit. Jak? Začnete požírat menší ryby a růst. Čím větší budete, tím lépe pro vás. Musíte však dávat pozor na jiné mořské živočichy, kteří vám naopak mohou uškodit. Rozhodně se nevyplatí zahrávat si s takovou medúzou, čas od času vás dokonce potrápí libůstky typu vybuchujícího ropného barelu. Nemusíte zoufat, že byste se po čase nudili – „nepřátelských předmětů“ je daleko víc, dokonce se jejich řady pravidelně obměňují, což je až neuvěřitelné vzhledem k celkovému počtu levelů, který se vyšplhal až na 45.

Velkou předností Fish Tales není jen dlouhotrvající hratelnost, ale také pěkné audiovizuální zpracování. Po čas hraní se tak budete mít stále na co dívat. To dohromady dává nadmíru vydařený titul. Závěrem se nezmohu na nic jiného než klasické klišé. Fish Tales je skvělý kousek, který by neměl chybět ve sbírce žádného hráče freewarovek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

ONDRA | 12.11.05 v 11:04

tady mas hru

Radek Tomášek | 11.11.05 v 09:32

Neni zac :o)...

Juhy | 10.11.05 v 15:03

Dík za objasnění ;)

Radek Tomášek | 09.11.05 v 20:30

To jsem tam dopsal ja. V podstate vsechny hry od Sunny Games maji v sobe takovy mensi spyware, ktery je vice mene neskodny, ale presto tam je. Lze ale uplne normalni cestou odinstalovat. Myslim, ze je dobre o tom informavat verejnost...Nektere antiviry to mohou detekovat jako vir...

Juhy | 09.11.05 v 16:54

Mohu se zeptat co chtěl autor recenze říci tím "přítomnost škodlivého software"?

Kristýnka | 09.11.05 v 15:00

tato stránka je super a vždy když se nudím jdu sem


galerie

Fish Tales Fish Tales

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce