recenze

Fatal Fury Re-Bout

Fatal Fury Re-Bout

Hra, ze které jsem byl trochu na rozpacích. Jednoduše ovladatelná a přímá bitka, která se opírá o staré dobré principy a atmosféru. Na druhé straně je to jistý stereotyp a monotónnost. Toto bude boj i mimo herní obrazovku s vaší trpělivostí.
Snad jsem se přespříliš těšil, a proto jsem byl v několika aspektech lehce vyveden z míry.

Vyberete si příběhový mód nebo souboj? Při první volbě se dá mluvit o solidní zábavě. V druhém případě jsem byl frustrován už velice záhy, neboť soupeř vás doslova ničí, bránit se nedá a linka života ubývá neuvěřitelně rychle. A když uvážíte, že paleta pohybů a úderů není nikterak bohatá, jste na lopatkách de facto po pár facičkách. Proto se podívejme blíže na „Story mode“. Zde si vyberete jednoho bojovníka a vrhnete se do ulic a příbytků, které jsou plné protivníků. Ti vás obklopí ze všech stran a vy je musíte co nejekonomičtějším způsobem pro vaše zdraví zlikvidovat. Není to nic těžkého, jelikož primární bojová klávesa je jedna. Málo? Možná ano, nicméně v tomto případě dostačující k tomu, abyste se protloukali dál a dál. Skokem a jedním kouzlem se váš pohybový aparát takřka uzavírá a protože životy soupeřů ubývají neuvěřitelně rychle, budete se i bavit. Než vás tlučení do jedné klávesy přestane bavit.

Proč jsem tedy u této hry zůstal po poměrně dlouhou dobu? Asi proto, že mám rád nenáročné, dobře ovladatelné tituly, u kterých se nemusí vůbec přemýšlet a jsou tak dobrou relaxačkou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Fatal Fury Re-Bout Fatal Fury Re-Bout

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce