recenze

I Gun Zombies

I Gun Zombies

Hra na slušné odreagování a současně na pár minut. Pozabíjejte co nejvíce zombíků, než oni zabijí vás. Jednoduše další hra ve stylu „zabij tolik, kolik můžeš“, ale v praxi to zas až tak snadné nebude. Nevěříte? Hrajte.
V tomto případě se snad ani nedá mluvit o přesile zombíků. To je přímo jednolitá armáda kráčejících mozkocuců proti vám, či přesněji řečeno za vámi, a vy si s tím musíte nějak poradit.

Na začátku si můžete vybrat mezi dvěma módy, které se liší kategorií času. V prvním budete tak dlouho zápasit, dokud nepadnete mrtví na zem. V tom druhém máte limit tří minut, abyste přežili. V tomto případě se tedy alespoň můžete stát jakýms takýms vítězem :-). Herní náplň obnáší jediné – střílet jako smyslů zbavený do hord zombíků a tak si je držet co nejdál od jediného, zde biologicky žijícího, těla. Směrové šipky vás otáčejí a pohybují vpřed a vzad, přičemž vrhnout se kupředu mezi srocující se dav není dobrá strategie na přežití. Je lepší tedy spíše jít směrem vzad a náramně to kosit. Pokud máte silnou zbraň, můžete se i točit na místě a opět šíleně pálit. Trefíte-li totiž červenou variantu zombie, vybuchne a vezme s sebou i pár dalších. Stejný, leč masivnější dosah mají i některé zbraně. Těch je ve hře několik druhů a brzy sami zjistíte, co vám sedne nejlépe.

Žádná velká věda v tom není, ale na chvilkové odreagování a minimální přemýšlení je to ideální hra.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

I Gun Zombies I Gun Zombies I Gun Zombies