recenze

Noxious

Noxious

Vědci zase jednou nezvládli nějaký ten výzkum, který se vzápětí obrátil proti nim, a všichni jsou mrtví. Můžou za to obří, zmutovaní a agresivní nepřátelé? Naštěstí máte na sobě docela vymakaný obleček, se kterým to můžete zjistit.
Ohákněte se podle poslední technologické módy a získáte parádní zbraň, která vám doplňuje zdraví, a jako bonus budete i střílet rakety a používat štít. Teleshopping skončil a začíná boj o život v této 3D akční střílečce.
Jak už bylo zmíněno, máte na sobě poslední Hi-Tech módní věcičku, se kterou si musíte prostřílet cestu přes notně nebezpečné lokace. Z děr vylézají draví a obří červíci, nebo „zlaté mušky“ a další, které musíte všechny zničit, abyste mohli projít a otevřít dveře. V nové lokaci následuje další bojová složka ve stejném stylu, který později ozvláštní rakety, neboť váš oblek můžete na určitých místech „upgradovat“.
Občas si najděte čas na odpočinek, který vám doplní zdraví. Z tohoto pohledu je i docela fajn, že některé nepřátele můžete odpravit pěkně zdálky. Vizuální stránka je super, stejně jako tempo hry a atmosféra, kdy se i možná sem tam lehce leknete.

Po technické stránce mě nemile překvapila pomalejší reakce myši, byť její citlivost lze do jisté míry přenastavit. A tak se z míření střelby stal hardcore úkol – každý zásah vás totiž trochu vychýlí z pozice a znova se trefit tak dá zabrat. Dále jsem narazil na jeden bug, kdy se obrazovka zničehonic začala jaksi poposekávat, tak snad se vám to nestane. A taky save jsem nikde nenašel, ale rozhodně není po každé místnosti. No, připravte si o dost silnější PC stroj, abyste měli ten nejlepší zážitek, který s hudbou a dabingem dělají ze hry určitě zajímavý kousek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Sůvička

Sůvička | 21.12.16 v 14:23

Výborná hra.


galerie

Noxious Noxious Noxious Noxious Noxious Noxious Noxious