recenze

Bubble Loop

Bubble Loop

Střílejte bubliny do barevné řady a splňte tak podmínky pro postup do dalšího kola. Klasický a oblíbený casual herní koncept je tentokráte doplněn o sběr diamantů a crafting. To vše ve slušném tempu, díky kterému není těžké hře propadnout.
Hrací plocha je představována dráhou, po které se rychle koulí pás barevných perel. Vy se ho snažíte dostat pod kontrolu vystřelováním také barevné perly tak, abyste vytvořili alespoň trojici téže barvy, přičemž pořadí mezi tou aktuální a následující lze měnit. Nezměněný herní princip už od legendární Zumy, ale stále velmi dobře zabaví.
Dlouhé hratelnosti a návykovosti napomáhají i další aspekty. Například nemusíte ničit stále celou řadu, to jen do té doby, než splníte daný úkol – tedy například nahrajete potřebný počet bodů, vytvoříte určitý počet komb, něco zničíte apod. Pak můžete bleskově postoupit dál, nebo v rámci časového limitu ještě setrvat a pokoušet se získat diamanty.
A to je druhá zajímavá věc tohoto titulu. Nesmějí samozřejmě chybět nějaké ty boosty. Najdete je během hraní, pokud trefíte danou perlu, ale další si můžete vycraftit sami za konkrétní počet a druhy diamantů. Jak na to? Tvořením komb, což už samo o sobě chce trochu rozvahy a ne jen zběsile střílet do shluku perel. Čím více následných reakcí a ničení perel docílíte, tím vzácnější diamant získáte.

S potěšením kvituji s postupem času rostoucí obtížnost. Začátek je notně jednoduchý a také některá zadání jsou záležitostí na pár vteřin. Od nějaké třetí desítky levelů to už ale začíná být složitější. Pro nezkušené hráče zase slouží jako velmi povedené zpřístupnění tohoto herního stylu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Laugher

Laugher | 12.07.16 v 21:48

Střílení bublin


galerie

Bubble Loop Bubble Loop Bubble Loop Bubble Loop Bubble Loop Bubble Loop