recenze

Gamma Bros

Gamma Bros

Vesmírné střílečky jsou mezi freeware hrami velmi populární, jeden by řekl že už jsou ohrané, ale jak je na dnešním kousku vidět, stále je možné přinést do žánru něco nového. Více ale až v naší recenzi.
GammaBros je vytvořen, ač to tak ani nevypadá ve Flashi, což samo o sobě znamená snadnou portovatelnost na různé systémy, pro nás je však podstatná samotná hra. V té se chopíme klávesnice, abychom pomohli našim hrdinům Buzzovi a Zapovi dostat se bezpečně domů. Buzz a Zap pracují společně na obrovské vesmírné stanici poblíž Jupiteru a každý den po práci letí ve svých lodích domů na večeři. Při této cestě však na ně číhá velké nebezpečí v podobě asteroidů, ale také různých cizáků neznámého původu.

Hra obsahuje pouze jeden level, který ovšem zabere spoustu času, neb nabral úctyhodných rozměrů. Vždy po určité době na vás čeká nějaký tuhý boss, než se k němu však dostanete, budete se muset prostřílet nepřeberným množstvím cizáků, k čemuž vám poslouží vaše palubní zbraně. Když už mluvím o zbraních je nutno podotknout, že jsou upgradovatelné, k tomu ale potřebujete peníze a ty zase získáte tak, že je sbíráte po zlikvidovaných ufounech.

Technické zpracování je odpovídající použité technologii, tedy Flashi, za zmínku však stojí hudba, která je decentní i dynamická zároveň. Ovládání je zpočátku možná trošku matoucí, ale velmi rychle si na něj zvyknete. Celkově se tedy jedná o zajímavě vypadajícího zástupce v početné rodině vesmírných stříleček, pokud hledáte zpestření na dlouhý večer, nalezli jste ho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Gamma Bros Gamma Bros Gamma Bros

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce