recenze

Honey Bee

Honey Bee

Máme zde další arkádu z demoscény. Věřte nebo ne - boduje především, stejně jako ostatní hry z demoscény, svou velikostí souboru a také zpracováním. Zvládnete obstát v těžkém životě včely?
Představte si to - letíte si v úlu a nejednou si vás zavolá královna všech včel. Ve své komnatě vám dá velký úkol. Musíte nasbírat více medových kousků než váš protivník v daném časovém limitu. Bez váhání se pouštíte do akce a letíte vstříc kytičkám.

Tímto jsem shrnul podstatu této malé hříčky Honey Bee, kde se vážně ocitnete v roli včeličky. Ihned po spuštění hry musíte vždy přiletět k okvětním lístkům, zmáčknout mezerník - nabrat tak k sobě až 4 kousky a poté je v úlu vyložit. To vše se snažíte dělat co nejrychleji, neboť váš červený soupeř je leckdy obratnější a tak než se nadějete - prohráváte. Chce to tedy hru vyzkušet několikrát.

Graficky je hra přijatelná, pokud bereme v úvahu to, že je to hra s velmi malou velikostí souboru. Demoscéna přináší ale i jiné podobné alternativy. Naše nedávno recenzované Sumotori získalo ve světě také mnohé uznání od hráčů. K těmto titulům z demoscény ovšem musíte přistupovat jinak - nelze tedy jednoznačně říci, zda se vám bude líbit, nebo ne. Je to jenom na vás, ale já osobně doufám, že Honey Bee vás zaujme a pobaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Honey Bee Honey Bee Honey Bee