recenze

Tanks Territory

Tanks Territory

Ještě nikdy se mi nestalo u žádné freewarovky, že bych si připadal jako součástí nějaké velké bitvy. Vážně ne. Kromě Air Assault 2, kde to bylo přímo vyžadováno se ovšem tato hříčka staví dle mého nad technické provedení již výše zmíněného shoot'em'upu. Vítejte ve válce...
Tanks Territory je jednou z dalších her z produkce serveru MyRealGames.com a opět je zde vidět kvalita, jakou vývojáři u tohoto týmu ze sebe dokáží vydat. Když už totiž dám něčemu tak velké hodnocení - musí to být vážně pecka a tentokrát tomu tak vážně je. Naprosto nářezová akce, kde si budete připadat, jako ve válce je zde a čeká pouze a jen na vás, abyste si ji stáhli! Abych pravdu řekl, osobně jsem dlouho váhal, jestli po téhle hříčce mám doopravdy sáhnout a nakonec musím říci, že jsem neudělal chybu!

V Tanks Territory se dostáváte do role řidiče tanku, který má za úkol bránit hlavní radary na několika územích. Prvním je džungle, druhé je město a třetí je zimní krajina. Každé uzemí se skládá z 12 prvotřídních úrovní a rozhodně není lehké je dohrát až do konce, aniž byste zemřeli. Ovládání je opravdu jednoduché a navíc si můžete zahrát i ve dvou. Využijete přitom jenom šipky a mezerník. Druhý hráč může zkusit štěstí s joystickem nebo gamepadem - pakliže ovšem ani jedno nevlastníte, přijde na řadu klasické WASD s Tabulátorem pro střelbu. Cíl ve hře je vždy jasný, a to i za předpokladu, že zrovna díky kulkám, bombám, náletům a dalším vymoženostem nic nevidíte.

Hra vás nadchne převážně audiovizuálním zážitkem, jenž poskytuje. Když začíná bitva a všude něco vybuchuje, hoří, volá o pomoc a vy se snažíte uchránit jedním tankem celou základnu proti několika druhům nepřátel. Opravdu je sranda jen tak ve hře přestat jezdit a jenom sledovat, jak se vše bez vás pohybuje, jak se útočníci dostávají stále blíž a blíž. A když potom vezmete atomovou bombu, která nechá celou obrazovku sežehnout - no prostě je to bomba! :)

K tomu si připočtěte humor, který autoři do hry vložili. Sami se můžete přesvědčit, že výroky, které vycházejí z jednotlivých nepřátelských tanků nemají chybu.

Možná si budete myslet, že fakt hře jenom nadržuju, když navíc teď řeknu, že ovládání je opravdu bezvadné a když nářezová akční hard-rocková hudba ke hře jen sedne. Nejde o to, zda mi to věříte nebo ne. Tady jde fakticky o ten zážitek. A musím říci, a sami mi po hraní jistě dáte za pravdu, že MyRealGames se tentokrát předvedlo v plné parádě. Tuto hru doporučuju! Opravdu už dlouho takovou audio-hratelně-vizuální hru freeware scéna neviděla a je fajn, že se konečně nějaká objevila.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

E-Counter | 13.09.07 v 16:29

hra je podlě mě to samé jako Tanks Evoultion:Stejné menu grafika,mise.Akorát se liší v názvu a Freeware licencí......tak tedy nevím kdo hrál co a kdo ne : )

Marian | 28.08.07 v 12:41

Máš asi hodně akční babičku... :-)

Bobo1 | 28.08.07 v 12:01

Skvělá hra. Pařím to s babičkou.

Sluniiickooo24 | 21.08.07 v 13:45

Super hra.

LucasRasta | 21.08.07 v 13:33

A to ze je 21 stoleti.
Co nam staci ke stesti.

Marian | 21.08.07 v 10:26

... a v tom je krása svobodného subjektivního názoru. Zatímco ty na hru "síru dštíš", ostatním mnoha lidem se líbí. Buďme za to rádi. :-)

Ivan Hornak | 21.08.07 v 08:41

Je to priserna hra, vubec si nezaslouzi takove vysoke hodnoceni.

Bombr | 20.08.07 v 11:41

He koukám, že předělávkám z televizních her se v poslední době celkem daří :-D

Fiolax | 20.08.07 v 08:43

Promiň, ale hrál jsi to? :)

Noit | 20.08.07 v 06:51

Vždyť to je tanks evolution akorád se to jinak jmenuje a je to freeware....


galerie

Tanks Territory Tanks Territory Tanks Territory Tanks Territory Tanks Territory