recenze

Super Mario Brawl

Super Mario Brawl

Mario není jen mírumilovný hopsálek po hlavách nepřátel, ale dovede také uštědřit pěknou řádku ran, a to nejen pěstmi, ale také za použití všelijakých předmětů a vychytávek. Mario je opět v akci a vy se v jeho dalším dobrodružství budete skvěle bavit
Mario je zkrátka pojem a tvůrce fanouškovských her, který si říká SEEP, se nenechal zahanbit.

Základní princip obnáší svižnou bitku proti všem profláknutým charakterům z her s Mariem. Takže když si to tak jdete nebo běžíte po úrovni, najednou se zjeví partička goombíků, želv a masožravek. Všechny je musíte zmlátit a jde se dál až ke konci, kde zpravidla čeká nějaký ten silácký a nabušený šéfíček.
Pokud jde o bojovou náplň, tu představují jednoduché údery pěstí, speciální útok, který ovšem ubírá životnost (a osobně se mi ani moc výhodný nezdá) a úder v kombinaci se skokem. Ono by se řeklo nic moc, ale na druhou stranu toto zjednodušené ovládání působí relaxačním dojmem, kdy vše zvládnete de facto jednou klávesou a šipkami. A nebyla by to hra s Mariem, abyste skákáním nepřekonávali překážky a plošinky a nezískávali mince.

Dalšími aspekty, které ozvláštňují boj, jsou předměty sloužící k uštědření nějaké té rány nepříteli. Kladivo, „dráček“ Yoshi nebo přímo houbička, která vytvoří známého bílého Maria.

Lehce prudícím aspektem se může stát to, že se na obrazovce nejde vracet zpátky. Když se vám nepovede skok, může se vám stát, že se ocitnete přesně na kraji poslední plošinky a bez rozběhu zkrátka nepřeskočíte. Naštěstí se hra ukládá po každém kole, takže jsem jen asi 30krát naskákal do jámy a začal danou úroveň znova.

Ke hraní vřele doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.09.16 v 15:16

ááááááá mário


galerie

Super Mario Brawl Super Mario Brawl Super Mario Brawl Super Mario Brawl Super Mario Brawl