recenze

Secret Agent Dorito

Secret Agent Dorito

James Bond, Agent mlíčňák, George Stobbart, Indiana Jones, Lara Croft - jestli si vážně myslíte, že tito jsou opravdovými agenty, pak se zatraceně mýlíte. Přichází totiž čipsa! Čipsa se jménem Dorito, která vám ukáže, jak zachránit prezidenta!
Když jsem poprvé viděl tuto hru, neuvěřil jsem svým očím. Čipsa? Opravdu někoho napadlo zakomponovat do hry čipsy, buráky a křupky? Světe - div se! Ono to funguje!

Po spuštění hry jste převtěleni do agenta Dorita, který má za úkol zachránit prezidenta ze spárů zlého šíleného Čipsoida. Vše by bylo v pořádku, kdyby agent zrovna nebyl na dovolené a tak se nejdříve musí na místo určení dopravit letadlem. Po přistání dostáváte čipsu do rukou vy a coby agent se nyní musíte doslova prodrobit až k samotnému cíli.

Dlužno říci, že hra není moc dlouhá, ale celkovému dojmu to nijak neubírá. Mezi zbraně, které vám budou pomáhat se řadí například rotačák, slušná zaměřovací pistole a také vkusný granát nebo dokonce děsivý raketomet. Grafika hry je odvedená pěkně. Sice nepatří mezi nejlepší, ale to vynahrazuje skvělá hratelnost.

Co mě ovšem zarazilo je absence hudby. Nikde ani náznak vytvoření nějaké hlubší atmosféry. Je to škoda... Na druhou stranu máte před sebou skvělou a dobře hratelnou hříčku, která všechny milovníky zběsilých akčních plošinovek jistě zabaví nejen na pár minut všedních dnů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Tarman | 23.09.07 v 11:14

Mno, mě zrovna takováhle grafika dostala. Tipoval bych to na průměr. Nemusí hned každá hra využívat DX10.


galerie

Secret Agent Dorito Secret Agent Dorito Secret Agent Dorito

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce