recenze

Gloomy Nights and Living Dead

Gloomy Nights and Living Dead

V pekle už není pro hříšníky místo a tak Carlo, ďáblův služebník, musí posílat mnoho tamějších obyvatel zpátky na zem. Ti pak vstávají z hrobů a šíří strach a chaos světem živých. Tvůj úkol je jasný, musíš je poslat zpět tam, odkud přišli a to rychle, než zamoří celou zemi.
Vydejte se sami nebo s kamarádem do bitvy, která rozhodne o osudu lidstva. Vyčistěte všechny hřbitovy od všech zombíků, duchů a jiné pekelné havěti. Čeká na vás 90 hřbitovů a 10 pater pekla, tedy celkem 100 úrovní nabitých až po okraj akcí. Každou pátou úroveň se musíte utkat s bossem, jakmile jej pošlete zpět do pekel zobrazí se vám kód, který když zadáte při opětovném spuštění hry, vás automaticky přesune do daného levelu. Během vaší cesty za spásou samotného lidstva ale budete potřebovat pomoc, ta je zde zastoupena různými bonusy, jako např. nábojů, lékáren a dalších užitečných věciček. S každou novou úrovní jsou vaši nepřátelé rychlejší a je jich více, takže si dobře rozvažte, kdy sebrat náboje nebo lékárny, protože jejich počet je omezen.

Jak jsem již poznamenal, hra je určena pro jednoho nebo dva hráče na jednom počítači, přičemž si můžete vybrat z celkem 8 hrdinů. Grafická stránka hry je sice na první pohled jednoduchá, ale věřte, že se na ni krásně kouká a ještě lépe se hraje. Hudba, jež hraje na pozadí, je pěkně namixovaná a působí lehce strašidelným dojmem, zvuky jsou jinak průměrné. Pokud si tedy chcete odpočinout po dlouhém dni, nezbývá mi než dnešní kousek doporučit. Tak popadněte brokovnici a hurá na hřbitov ukázat nemrtvým, kde je jejich místo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Gloomy Nights and Living Dead Gloomy Nights and Living Dead Gloomy Nights and Living Dead

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce