recenze

Revolution Tanks

Revolution Tanks

Česká Republika je v ohrožení, a vy jste povoláni do zbraně - doslovně. Ve hře z dílen Scorpion Games se stáváte tankistou, a se svým opaneéřovaným mazlíkem budete čelit hromadám nepřátel. Hodně zábavy, vojíne.
Revolution Tanks spadá do kategorie Rambo her, tedy těch, ve kterých stojíte sami proti tunám nepřátel. Vaším úkolem je v každé z mnoha map vystřílet všechny nepřátele dříve, než se dostanou k orlici schovanou ve vaší základně. Pokud ji zničí, nastává game over, a můžete začít znovu. Občas je nepřátel opravdu hodně, proto autoři přidali do hry power-upy, které vám nejednou zachrání zadek.

Gameska je kompletně vyvedena ve slušivém 2D kabátu, a celou hru vás doprovází příjemná zvuková a hudební kulisa. Navíc RT podporuje hru dvou hráčů na jednom PC, takže pokud by vás střílení nepřátel nebavilo, ve dvou tomu bude určitě jinak. Příjemné střílení!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Bombr | 23.03.07 v 20:58

Jo to bylo jak s tim contra co se tu teď někdy objevilo, uplně mám chuť zas vyštrachta televizní hry :)

edie | 20.03.07 v 21:44

ta hra na těch televizních hrách s emyslím jmenovala tanks nebo tak nák podobně ještě to doma mám :D

Zlatovous | 19.03.07 v 21:52

Jojo, přesně vím kterou máš na mysli, ale bohužel si na ni nevzpomenu. Ještě za mlada jsem nad tou hrou strávil příjemné chvíle, takže pro mně byl Revolution Tanks nostalgickým ohlednutím zpět :-)

Bombr | 19.03.07 v 18:06

Připomíná mi to takovou tu starou hru ještě z videoher.


galerie

Revolution Tanks Revolution Tanks Revolution Tanks