recenze

Dungeon of Glory

Dungeon of Glory

Další pokus o freeware Diablo, nebo něco víc? Čekají na vás zatuchlé kobky, plné různých monster čekajících na svou další oběť, spousta úrovní a předmětů. Máte-li v oblibě akci, ale zároveň toužíte po slávě, pak je dnešní hra určena právě vám.
Když se řekne akční RPG, většině hráčů se vybaví perla jménem Diablo. Důvod, proč toto píšu je ten, že právě Diablo muselo býti autorům dnešní gamesky obrovskou inspirací. Předně, tentokrát to nebude ani tak o příběhu, jako spíše o „rubání“ nekonečného množství rozličných nepřátel, procházení zatuchlými kobkami a plnění primitivních úkolů. Teď to možná vypadá, že vlastně není ve hře nic zajímavého, ale nebojte, přece jen se něco málo najde.

Zajímavým prvkem je sbírání takzvaných momentu pointů. Ty slouží pro speciální útoky na celou skupinu monster a získáváte je likvidací vašich nepřátel. Když už jsme u těch monster, během procházení úrovní se setkáte jak se slizáky, tak se zombiemi, netopýry, kostlivci, obry, elementály a podobně. Na výběr máte ze tří charakterů, přičemž ty se liší jak vzhledem a povoláním, tak i pohlavím. Je ale vcelku jedno, kterou z nabízených postav si nakonec zvolíte, protože ať už jdete jako barbar nebo jako kouzelnice, je to pořád to samé a to je opravdu škoda, protože se tím vytrácí prvek objevování nových vlastností při opakované hře. Bohužel zde úplně chybí nalézání nových zbraní, lektvarů, artefaktů a podobných serepetiček, jež k takovým hrám neoddiskutovatelně patří. Nové vybavení můžete získat pouze po dokončení úrovně, kdy za získané zkušenosti směníte zbraně a další vybavení.

Technicky vypadá titul vcelku slušně, ale ne zase tak, aby vyžadovala grafickou kartu s hardwarovou podporou OpenGL 1.5, díky čemuž si majitelé starších karet nezahrají. Hudba prakticky chybí a zvuky jsou jen průměrné. Ovládání je kompletně na klávesnici, chvíli mi trvalo, než jsem mu přivykl, nakonec se ale dá označit za použitelné. Pokud máte při ruce kamarády, můžete zkusit hru po síti, kterou jsem ale nemohl otestovat. Celkově vzato se jedná o průměrně průměrnou rubanici s jistými RPG elementy, nic víc a nic míň.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

gfdg | 17.09.09 v 11:23

dobry

gfdg | 17.09.09 v 11:23

dobry

Hugo Leonardo duasake | 17.02.08 v 15:05

i need play this game

Lukity | 23.12.07 v 12:12

Tohle dokonce lepší než Lineage2.


galerie

Dungeon of Glory Dungeon of Glory Dungeon of Glory

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce