recenze

Saboteur 95

Saboteur 95

Přáli jste si někdy něco sabotovat? V tom případě jste dnes na té správné adrese, aneb vítejte v dalším z mnoha remaků herní legend, kde hratelnost, zpracování a možnost výběru několika postav, nelze rozhodně považovat za nedostatky.
Pojem Saboteur je znám především z dob osmibitů, kdy ho znal snad každý. Dneska už po herním světě kolují zvučnější jména, přesto by bylo škoda tuto legendu nějakým způsobem ignorovat. Saboteur 95 je totiž skutečně jeden z těch lepších kousků a patříte-li mezi příznivce, je pro vás tento kousek jako stvořený a já vám hned řeknu proč.

Náplní, propracovaností a dalšími aspekty se sice nemůže rovnat takové Řeži, ale to zase až tak nevadí. Saboteur 95 je totiž na úplně jiné úrovni a snaží se zaujmout něčím jiným. Do této skupiny patří například vizuální stránka, která sice není dokonalá, přesto je ztvárněná velice dobře a má co nabídnout, stejně jako hratelnost. Možná budete namítat lehce zvýšenou obtížnost, ovšem pravdou zůstává, že se alespoň nebudete nudit. Jsou zde totiž skutečně protivníci, kteří nejsou úplně neschopní a trochu vám i dokáží zatopit. Naštěstí vy nejste také nějaký odepsanec, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Jinak co se týče celkové náplně, tak ta je různá. Obyčejnými stisky počínaje a infiltrací na nedostupná místa konče.

Dále bych rád vyzdvihl fakt, že je zde možnost zvolit si jednu z několika postav. Pravdou ale je, že se nějak výrazně mezi sebou neliší. Vizuální dojem je ale skvělý, stejně jako celý Saboteur 95. Nesnaží se hrát na nějak skvělou gamesku, přesto má rozhodně co nabídnout a pokud si titul dopřejete, rozhodně neprohloupíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Saboteur 95 Saboteur 95 Saboteur 95 Saboteur 95 Saboteur 95