recenze

Dynamite

Dynamite

Roztomilí vojáčci s ozubenými dýkami a našponovanými samopaly jsou kulisou jako v Hollywoodu. V dnešní originální logické pecce nás budou doprovázet stejně úporně, jako spameři nabízející falešnou viagru. Odoláme jim nebo podlehneme? Zkuste a uvidíte.
Nebudeme dnes chodit kolem horké kaše. Dynamite je prostě super! Neměli bychom si asi v tomto případě název Dynamite vkládat do souvislosti například s Bombermanem – nicméně, mám-li být výstižný, dnešní kousek je přece jen jakýmsi mixem Sokobana právě s Bombermanem.

Originalita je vzácné koření, kterým oplývají jedinci nadaní a kreativní. Autoři dnešní hry sice vycházeli z herních principů starých jako Metuzalém, ale je přesně vidět, že během její tvorby přemýšleli, vymýšleli a pilovali ji k možné dostupné dokonalosti. Hrajeme v roli, na první pohled nezávisle, oděného obrýleného mladíka, který má za úkol projít jednotlivé místnosti, v nichž je umístěna modrá bomba (teda ta je velká!). Právě vás určitě trklo, že bombu bude třeba eliminovat, takže máme pro tuto slavnostní příležitost připravenu v kapse malou nálož, kterou umístíme k modré bombě, ustoupíme a bum! Eliminujeme ji. A vzhůru do dalšího levelu, kde na nás už čekají výše zmiňovaní po zuby ozbrojení soldáti, z čehož jednoznačně vyplývá, že obtížnost splnění úkolu stoupá jako kalhoty adolescenta při pohledu na Playboy. Grafika hry je pěkná, hratelnost rozhodně motivační, zvuková kulisa chválihodná.

Jednoznačně berte! K dispozici máme 3 tréninkové levely a 10 plných. Díky bohu za ně, i když bych si jich přál samozřejmě více. Mimochodem - poslední 2 levely jsou smrtelné. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Dynamite Dynamite Dynamite Dynamite Dynamite