recenze

Blocks 3D

Blocks 3D

Opravdu hezká 3D logická „sokobanální“ hra, která prostě a jednoduše zaujme. Pokud se rozhodnete strávit chvilku v její přítomnosti, odvděčí se vám na freewarové poměry sexy grafikou, kupou chytrých úrovní a hlavně chytlavou hratelností.
Posouvání bloků od stěny ke stěně za účelem osvobození samičky je asi ten správný popis v úvodu k recenzi hry Blocks 3D. „Měření sil“ mezi herními freeware programátory formou tvorby v programu Dark Basicu je každoročním rituálem, ze kterého profitujeme nejvíce my, hráči.

Blocks 3D je logická hra postavená na principu klasiky zvané Sokoban. Level od levelu posouváme s entusiasmem budovatele socialismu veliké bedny tak, abychom mohli co nejrychleji a pokud možno optimalizovaně dojít k místu, kde je uvězněn objekt naší touhy – pěkná samička (eventuálně pěkný sameček). Zapomněl jsem samozřejmě dodat, že jsme v roli zachránce, poctiváka, kladňáka. Kromě příjemné a chytlavé hratelnosti si zaslouží zvláštní ocenění grafika. Plně renderované hrací pole včetně hlavních hrdinů, otáčivá kamera při změnách pohledu, prostě na free produkt docela nečekaná udělátka. Hudba sama o sobě není nikterak odpudivá, ale faktem zůstává, že rezervy v této oblasti jsou. Za zmínku ještě určitě stojí fakt, že si autor (autoři) vyhrál i s tutoriálním začátkem, ve kterém hráče pěkně popořádku seznamují s herním okolím.

Z mého pohledu lze tuto hru doporučit každému. Je příjemná, málo kalorická a dobře stravitelná. Tečka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 18.02.15 v 04:46

grafika fajn ale šoupat bedny není tak zábavné

kik | 06.10.05 v 12:34

fakt dobry

date | 06.10.05 v 11:40

im date


galerie

Blocks 3D Blocks 3D Blocks 3D Blocks 3D Blocks 3D