recenze

Zwarte Piet

Zwarte Piet

Velmi, opravdu velmi hezká arkádová plošinovka holandského původu s názvem Zwarte Piet dnes určitě stojí za vaši pozornost. Pěkně vymodelovaný pseudo-3D vánoční hrdina poskakuje po střechách domů a roznáší dárky. Fakt hezké, stojí určitě za zahrání.
V Holandsku mají také svého zimního obdarovatele…Jmenuje se St.Nicholas (similární s naším Mikulášem) a ten se poctivě stará o přísun dárečků a jiných více či méně užitečných věcí směrem k populaci.

Autor dnešního kousku Mike Wiering stvořil rukou svou programátorsky zdatnou poctivou 2D skákačku (plošinovku, arkádu, jump n run či jak chcete si to nazvěte), ve které ovládáme právě výše jmenovaného St.Nicholase. Společně pak hopsáme po střechách domů a snažíme se sbírat určité okololežící věci. Zabalené různobarevné dárky, zlaté mince, drahocenná písmenka atd.atd. Naším úkolem ovšem není jen bohapustě poskakovat a vyhýbat se všelijaké létající havěti, nýbrž doručit čerstvě sesbírané dárky do „těch správných“ komínů. Každý komín je označen určitou barvou a ta musím být (jak jistě už sami tušíte) totožná s barvou dárečku. Pokud toto splníme a hupsneme např.s modrým balíčkem na modře označený komín, pak se nám odškrtne „fajfka“ a jdeme dál. Ve Zwarte Piet mne jistojistě „dostala“ grafika, která je na freeware scénu nadprůměrná. Proskotačil jsem se přes pár levelů včetně bonusového a zcela upřímně a v kontextu s mým svědomím prohlašuji, že tato plošinovka patří ke špičce.

Nu, co mělo být řečeno, řečeno bylo, úsudek si udělejte sami, milé hráčstvo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Re@maX | 04.02.06 v 20:01

Nuda


galerie

Zwarte Piet Zwarte Piet Zwarte Piet Zwarte Piet Zwarte Piet

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce