recenze

Drake Equation

Drake Equation

Převelice zajímavá 3D střílečka viděná shora. Temné chodby, temná zákoutí, všude plno extrémně nadržených zabijáků. Atmosféra není rozhodně večerníčková, takže milovníci hektolitrů krve – pojďme na věc!
Hned na začátku začnu zostra – team Gamesforfree.net, který stojí zřejmě za touto hrou jsou ZATRACENÍ PAĎOUŘI!!! Promiňte mi, ale musel jsem si trochu ulevit. Důvodem mého tvrdého výpadu je fakt, že již u druhé hry, kterou vytvořili (nebo re-ditsribuovali), jsem po instalaci objevil jejich zatracený spyware. Pro všechny, kteří se již teď bojí (ale v podstatě ani nemusí) - v souboru "gamesforfree.exe" je obsažen špiónek-hajzlík, který není nutný pro hraní, ba ani pro instalaci, takže pokud ho ignorujete, neměl by dělat paseku. Soubor lze bez spuštění odstranit buď manuálně nebo pomocí antiviru (např.AVG). Samozřejmě jsem zvažoval, zda tuto hru kvůli zmíněnému „faux pas“ zařadit vůbec do fronty, ale vzhledem k jejím nesporným kvalitám jsem tak učinil.

Hned na začátku druhé části recenze začnu mnohem optimističtěji – team Gamesforfree-net udělal již druhou velmi slušně vypadající a hratelnou hru. V roli vesmírného mariňáka máme před sebou několik levelíků plných vesmírného hnusu, kterýžto kromě toho, že hnusný jest, také po nás střílí. Bohužel, jeho zaměřovací schopnosti jsou na vysoké úrovni, takže musíme řádně hodit zadkem do boku, abychom nějakou tu vesmírnou včelku nekoupili do kožichu. Na freeware kousek vcelku fascinující dynamická hra světla a tmy dává Drake Equation tu pravou, šťavnatou atmosféru, kterou umocňuje ucházející grafika. Některé úseky si zcela jistě projdete vícekrát, takže je třeba protáhnout kosti a zařadit plný plyn.

A na konec jedna dobrá rada – pro spuštění hry je zapotřebí kliknout na soubor „drake.exe“, takže se „neuklikněte“ na soubor „gamesforfree.exe“, který určitě nespouštějte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Drake Equation Drake Equation Drake Equation Drake Equation Drake Equation