recenze

Missile Storm

Missile Storm

Představte si, že na vaše rodné velkoměsto se řítí tisíce ničivých střel a jedinou možnou záchranou je super moderní dělo pro raketovou obranu před nálety. Nikdo jiný než vy ho neumí obsluhovat. A když jste jediní, tak se do toho musíte pustit!
Máme tu další skvělou 3D gamesku pro milovníky akčních her. Tentokrát budete mít za úkol postavit se nepředstavitelnému množství ničivých střel, které padají z nebe jak hrušky a jejich cílem je vaše město. Pomozte jej proto zachránit a pokuste se čelit této veliké přesile co nejdéle. Snad se vám podaří uchránit alespoň několik mrakodrapů...

Až si hru nainstalujete, spusťte ji a nastavte si pár věcí v menu, Options. Pokud totiž nebudete mít všechen potřebný hardware, může snížení kvality grafiky alespoň trochu zmírnit hrozné sekání. ;) To se mi stalo dřív, když jsem měl ještě starší komp. Teď už mám ale nový a jde to bez problémů ;). Ale zpět k naší hře. Začnete v prvním levelu. Pomocí myši ovládáte naklonění děla obsahujícího šest střel pro raketovou obranu města. Také ho ve velmi krátké době využijete. Vždyť jakmile vstoupíte do úrovně, z nebe začnou pomalu padat první bomby. Musíte zamířit dělo a potom kliknout někam na nebe do místa, kudy by měla bomba proletět. Z děla vystřelí střela a poputuje až k danému místu, kde vybuchne. Záleží jen na správném odhadu, zda se právě v době výbuchu bude daná bomba nacházet v jeho blízkosti. Jinak se jí totiž nic nestane a bude pokračovat nerušeně ve svém pádu na město.

Takto neustále padají další a další bomby a vy jim musíte zabránit v ničení města. Musíte vždy odhadnou místo, kde budou za pár vteřin, až tam doletí střela. Ale bohužel bomby mají různou rychlost a může se stát, že je prostě nestihnete včas sestřelit. Potom asi dopadnou na zem a zničí jednu ze čtyřiceti budov města. Dělo má na jedno nabití šest střel, potom se automaticky zase nabije, ale chvíli to trvá. Na každé kolo máte určitý časový interval. Jakmile ho překonáte, postupujete do další úrovně. Ta je pochopitelně těžší, je zde více bomb a jsou rychlejší. Vaším úkolem je pomoci městu jim odolat co nejdéle, až do té doby, kdy bude stát poslední nepoškozený mrakodrap. Když se vám město nepovede zachránit, uvidíte alespoň své dosažené skóre a můžete se zapsat do tabulky nejlepších hráčů. To je k principu snad vše. Ještě bych mohl podotknout, že se během hry neustále střídá den a noc, takže někdy je prostě lepší viditelnost...

Už je vám asi jasné, že celá hra má perfektní 3D grafiku a pěkné vizuální efekty, co se týče střel a výbuchů. Samotný nápad je pak velmi originální a zaslouží si pochvalu. I zvuky nějaké uslyšíte, takže hře nemám co vytknout. Snad jen trochu té stereotypnosti, která je ale u těchto her normální. Ani velikost souboru nebrání v tom, abyste si hru stáhli. Tak na co ještě čekáte?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Hmmm | 19.05.03 v 10:19

blbost


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce